24/7 Service & Support

Inventflow 24/7 Servicedienst

Inventflow beschikt over een 24/7 servicedienst. Zo staan we dag èn nacht en in de weekenden voor u klaar. U krijgt een specialist aan de telefoon, die in staat is om snel te inventariseren wat er aan de hand is en adequaat de nodige maatregelen kan nemen. Er wordt direct een servicemonteur ingeschakeld die spoedig ter plaatse is om er voor te zorgen dat uw productieproces optimaal functioneert.

De 24-uurs servicedienst is te bereiken via +31 (0)546 45 80 72. Na kantooruren wordt u doorgeschakeld naar één van onze specialisten die u dan verder helpt en ontzorgt.

Waarom Inventflow?

 • U bent verzekerd van een continu productieproces
 • Minimale downtime
 • U wordt altijd direct geholpen door ervaren specialisten
 • Eigen voorraad pompen, procescomponenten en onderdelen.
160609_DSC8770

Eigen voorraad

Inventflow heeft een grote voorraad aan pompen. Hiermee kunnen wij in geval van calamiteiten vaak voor een oplossing zorgen. Als uw pomp defect is, hebben wij in veel gevallen direct een vervangende pomp beschikbaar. Hiermee wordt de stilstand van uw productieproces zoveel mogelijk beperkt. Wij hebben pompen op voorraad voor zowel hygiënische als industriële toepassingen.

We beschikken over een compleet ingericht magazijn met onderdelen voor pompen die per direct beschikbaar zijn zoals lagers, o-ringen, mechanical seals en overige slijtdelen.

_DSC9135
24/7 Service & Support
  Voeg een koptekst toe om de inhoudsopgave te genereren

  Advies nodig?
  Onze pompspecialisten helpen u graag

  Neem contact op

  +31 (0)546 45 80 72

  Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

  24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

  Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

  Email Info@inventflow.nl

  nl_NLNL
  Scroll naar boven