Succesvolle Aqua Beurs Gorinchem

Van live demonstraties van onze ABB Sensoren naar een ervaringsgerichte beleving in ons vernieuwde Service Center. 

Van opbouw tot opvallende stand

Om 07.00 uur op maandagochtend verzamelden we op ons kantoor in Almelo, klaar om de 2 uur durende reis naar Gorinchem te maken. Met een team van 5 personen waren we rond 9.00 uur in Gorinchem aangekomen en begonnen we direct met het opzetten van onze stand. We zijn erg trots op het resultaat! Samen hebben we een prachtige stand gecreëerd, waar we vervolgens 3 dagen lang zowel bestaande als nieuwe klanten mochten verwelkomen. 

Vernieuwde Service Center

Een korte tijd geleden hebben wij ons Service Center vernieuwd. Op de beurs hebben door middel van een touch screen monitor de klant laten ervaren wat de nieuwe functies zijn en wat het gemak van ons Serivce Center is. Aan ons vernieuwde Service Center zijn o.a. meerdere assets toegevoegd en is de performance van het online platform verbeterd. 

Ons vernieuwde Service Center gepresenteerd op scherm tijdens de beurs. 
ABB-Sensoren demonstratie

Naast het Service Center, gaven wij ook een demonstratie van de ABB Sensoren. Met deze sensoren worden de prestaties van uw pomp (live) gemonitord, op basis van trillingen (axial, radial, tangential), toerental (rpm), temperatuur, draaiuren en aantal starts/stops. Op basis van deze metingen worden gezondheidsindicatoren vastgesteld voor het detecteren van veelvoorkomende problemen. Dit stelt ons in staat om de optimale werking van uw pompen te waarborgen en predictief onderhoud uit te voeren waar nodig. 

ELRO Slangenpomp

Op elke beurs waar wij staan, maken we een mooie selectie aan pompen om tentoon te stellen. Zo hebben wij dit ook voor de Aqua Beurs gedaan. Een van deze pompen is de ELRO XP serie slangenpomp. Deze pompen bieden een hoog debiet bij lage toerentallen. De slangenpomp is standaard uitgerust met het nieuw ontwikkelde vacuumsysteem direct geïntegreerd in het pomphuis. De ruime doorsnede van de slang maakt het transport van vloeistoffen met een hoog gehalte aan vaste stoffen mogelijk. De pompslangen bieden uitstekende aanzuigende kwaliteiten en hebben ook een zeer lange levensduur. 

Iedereen bedankt voor het bezoeken van onze stand en tot volgend jaar!

nl_NLNL
Scroll naar boven