Het beursseizoen is weer volledig geopend!

Het beursseizoen is weer volledig geopend!

Vakbeurzen weer volledig van start!

Met veel enthousiasme melden wij u dat de vakbeurzen weer volledig van start gaan. Wij nodigen u dan ook graag uit om onze stands te bezoeken op maar liefst vijf belangrijke vakbeurzen in 2022!
 

Van Maintenance NEXT tot Pumps & Valves

In januari gaan we van start met de Maintenance NEXT, waarbij Rotterdam Ahoy drie dagen hét middelpunt is van de onderhoudssector. In maart praten wij u tijdens de Aqua Nederland vakbeurs graag bij over de laatste ontwikkelingen in de (afval)watersector. Uiteraard zullen we niet ontbreken op de Pumps & Valves in Antwerpen om het te hebben over alle ins en outs rondom pompen en kleppen. Tot slot zien wij u graag tegemoet op de Maintenance beurs in Gorinchem en Industrial Processing in Utrecht!

Bezoek onze stands!

Bezoek de onderstaande beurzen en ga in gesprek met onze specialisten over de voor u relevante pompoplossingen, technologieën, innovaties en actualiteiten.

VIJF VAKBEURZEN IN 2022 UITGELICHT

Maintenance NEXT Rotterdam

met een grote verscheidenheid aan exposanten is Maintenance NEXT op 25, 26 en 27 januari dé plek waar kennis, kunde en innovatiekracht op het gebied van onderhoud samenkomt.

Aqua Nederland Gorinchem

op 15, 16 & 17 maart tonen maar liefst 300 exposanten u de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement, watertechnologie en rioolbeheer.

Pumps & Valves Antwerpen

Op 23 & 24 maart 2022 blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van pompen en kleppen.

Maintenance Gorinchem

Alles over industriële onderhoudstechnologieën, asset management, software, engineering & services op 12, 13 & 14 april 2022.

Industrial Processing Utrecht

Zoals de naam weggeeft is Industrial Processing dé plek waar u op 27 t/m 30 september moet zijn voor actuele thema’s en ontwikkelingen op het gebied van industriële procestechnieken.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven