De Grundfos CR: de allrounder met een rendement van wereldklasse!

Grundfos CR: de nieuwe generatie

De nieuwe generatie Grundfos CR-pompen introduceert efficiëntie-upgrades en een reeks nieuwe functies waarmee het rendement wordt verhoogd, bedrijfskosten worden verlaagd en de al uitstekende betrouwbaarheid wordt verbeterd.

Met een rendement van wereldklasse, debieten tot 336 m³/uur, een maximale opvoerhoogte van 362 meter en een werkdruk tot 40 bar is de CR de perfecte verticale centrifugaalpomp voor een breed scala aan toepassingen, zoals drukverhoging, circulatie, CIP/SIP en meer.

De kenmerken van de Grundfos CR

De allrounder voor ieder proces. Met 16 debietmaten en honderden drukmaten bent u verzekerd van een pomp die past bij uw taak.

Hoog hydraulisch rendement. De capaciteit wordt geoptimaliseerd op basis van inzichten uit de vloeistofmechanica via een uitgebreid simulatie-gestuurd ontwerp en verificatie hiervan.

Lagers met zeer lange levensduur dankzij slijtvaste materialen en een breed scala aan opties voor lastige vloeistoffen. En meer!

Waarom Inventflow voor uw Grundfos CR pompen?

  • Correcte pompselectie: Ons ervaren team zorgt voor een nauwkeurige pompselectie die is afgestemd op de specifieke vereisten van uw toepassing, zodat u verzekerd bent van optimale prestaties.
  • Alle onderdelen op voorraad: We houden een uitgebreide voorraad van alle essentiële onderdelen, waardoor we snel kunnen reageren en de uitvaltijd minimaliseren, mocht uw pomp onderhoud of reparatie nodig hebben.
  • Optimale materiaalkeuze: Grundfos CR pompen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan materialen, wat betekent dat we de meest geschikte pomp kunnen aanbieden op basis van uw toepassing en procescondities.
  • Grundfos als marktleider: Door te kiezen voor een marktleider als Grundfos, profiteert u van de nieuwste innovaties en een bewezen staat van dienst in pompontwerp en betrouwbaarheid.
  • Zeer duurzaam, 30 jaar in bedrijf geen uitzondering: Grundfos CR pompen staan bekend om hun duurzaamheid. Het is niet ongewoon dat ze meer dan 30 jaar in bedrijf zijn, wat ze tot een verstandige investering voor de lange termijn maakt.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven