DEPA®: voor ieder productieproces een luchtgedreven membraanpomp!

DEPA membraanpompen: voor ieder proces een pomp

DEPA® is één van ’s werelds meest toonaangevende producenten van hoogwaardige en duurzame membraanpompen. Het merk biedt een enorme variatie aan zeer betrouwbare en efficiënte pompen met diverse ontwerpen voor zeer uiteenlopende processen. De ruime variatie aan pomptypes maakt dat ze uitermate geschikt zijn voor viskeuze, hygiënische, corrosieve, agressieve vloeistoffen en dit onder de moeilijkste omstandigheden en in de meest veeleisende toepassingen.

DEPA® SteriTec membraanpompen (EHEDG)

DEPA® SteriTec membraanpompen voldoen als enige in de markt aan EHEDG certificering volgens de allernieuwste richtlijnen. Zo is het pompontwerp onder andere voorzien van membranen waarbij de opsluitplaat in het membraan is geïntegreerd, voor een optimale reiniging. Lees hier meer over de onderscheidende kenmerken van de SteriTec serie!

DEPA® SteriTec S1, S2 & S3


De SteriTec serie bestaat uit drie pomptypen, waaronder de S1, S2 en S3. De S1 en S2, uitgevoerd in roestvrij staal, zijn voorzien van holtevrije manifolds uit één deel.

Alle materialen zijn EHEDG en FDA goedgekeurd en geschikt voor CIP en SIP. De S3 is ontwikkeld voor steriele toepassingen en beschikt over een geïmplementeerd zelfdrainagesysteem.

Klantspecifieke mobiele pompskids


Ook kunt u bij ons ook terecht voor mobiele pompskids, welke volledig naar wens ontworpen en gebouwd worden door onze engineers.

Mobiele pompskids zijn inzetbaar voor de meest diverse doeleinden, zoals het verpompen van allerlei vloeistoffen, CIP/SIP reiniging en bij uitval van pompen in uw proces. Ze bieden daarmee enorm veel gebruiksgemak en flexibiliteit.

KENMERKEN EN VOORDELEN VAN DEPA® MEMBRAANPOMPEN


  • Subtiele behandeling van vloeistoffen en viskeuze producten
  • Minimaal onderhoud door weinig slijtende onderdelen
  • Uiterst geschikt voor abrasieve en stroperige media, shear gevoelige media en media met vaste delen
  • Mag onbeperkt drooglopen
  • Geen mechanical seals
  • Corrosiebestendige constructie
  • Snelle en eenvoudige demontage
  • DEPA serie L: CIP (Clean In Place) en SIP (Sterilize In Place)

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven