NIEUW: DEPA® lanceert SteriTec serie voor hygiënische toepassingen!

Nieuw: DEPA® SteriTec membraanpompen (EHEDG)

De nieuwe DEPA® SteriTec membraanpompen voldoen als enige in de markt aan de EHEDG certificering volgens de nieuwste richtlijnen. Zo is het pompontwerp onder andere voorzien van membranen waarbij de opsluitplaat in het membraan is geïntegreerd, voor een optimale reiniging.

Drie nieuwe pomptypen: S1, S2 & S3

De nieuwe SteriTec serie bestaat uit drie nieuwe pomptypen, waaronder de S1, S2 en de S3. De S1 en S2, uitgevoerd in roestvrij staal, zijn voorzien van holtevrije manifolds uit één deel. Alle materialen zijn EHEDG en FDA goedgekeurd en geschikt voor CIP en SIP. De S3 is ontwikkeld voor steriele toepassingen en beschikt over een geïmplementeerd zelfdrainagesysteem.

DEPA® SteriTec S1


De DEPA SteriTec S1 voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van reinigbaarheid dankzij het elektrolytisch gepolijste oppervlak. Het geboute ontwerp in combinatie met de beste afdichting in zijn klasse, verhoogt de lekdichtheid van het membraan aanzienlijk en vermindert de onderhoudstijd voor hermontage. De pomp is voorzien van membranen waarbij de opsluitplaat in het membraan is geïntegreerd, wat de reinheidsgraad en de lekdichtheid verhoogt.

DEPA® SteriTec S2


De DEPA SteriTec S2 beschikt over een ruwheid van 3,2 µm en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen voor hygiënische toepassingen. Een klepventiel is optioneel verkrijgbaar om grote vaste stoffen te verwerken voor een optimale, voorzichtig behandelde vloeistofgeleiding. Om de graad van reinheid en lekdichtheid aanzienlijk te verhogen, is de pomp uitgerust met membranen waarbij de opsluitplaat in het membraan is geïntegreerd. Het unieke V-frame voor snelle en eenvoudige demontage vermindert de uitvaltijd en zorgt ervoor dat de pomp eenvoudig en volledig geleegd kan worden.

DEPA SteriTec S3


De DEPA SteriTec S3 met een ruwheid van 0,8 μm is een door de EHEDG (klasse I) goedgekeurde membraanpomp voor hygiënische toepassingen met een geïmplementeerd zelfdrainagesysteem. De pomp is voorzien van een drainagepad door de klepzitting zonder extra bewegende delen, waardoor extra handelingen of demontage van pomp of apparatuur vervallen. Tenslotte garandeert het ronde U-frame optimale reinigbaarheid en voldoet aan de eisen van de EHEDG en FDA.

Kenmerken en voordelen van de nieuwe DEPA® SteriTec serie


 

  • Onderhoud: gemakkelijk te onderhouden (ter plaatse reinigen en steriliseren)
  • Reiniging: hoge mate van reinigbaarheid
  • Lekdicht: verbeterde lekdichtheid
  • Vaste stoffen: geschikt voor grote formaten vaste stoffen
  • Manifold uit één deel
  • EHEDG: conform EHEDG-specificaties
  • FDA: goedgekeurd door de Food & Drug Administration
  • Levering: gereduceerde levertijd
  • RVS: vervaardigd van roestvrij staal

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven