DEPA® SteriTec Serie S1: dé membraanpomp voor hygiënische toepassingen

Depa hygiënische toepassing

DEPA® SteriTec membraanpompen (EHEDG)

Luchtgedreven DEPA® SteriTec membraanpompen hebben een scala aan toepassingen. Ze zijn ontwikkeld voor een behoedzame en steriele handeling van het medium.
De combinatie van viscositeit, temperatuur, druk en deeltjes grootte is doorslaggevend voor de vereiste maat en algehele configuratie van de pomp.

Type S1

DEPA’s oplossing voor voedings- en chemische toepassingen voldoet dankzij zijn elektrolytisch gepolijste oppervlak aan de hoogste eisen van reinigbaarheid. Het ontwerp met geboute constructie zorgt in combinatie met de beste afdichting in zijn klasse, voor een aanzienlijk verbeterde lekdichtheid en gereduceerde onderhoudstijd voor reassemblage. De pomp is voorzien van membranen met gesloten oppervlak van het o-ring model, wat zowel de mate van reinheid als de lekdichtheid verbetert.

DEPA® SteriTec S1


  • Elektrolytisch gepolijst oppervlak | om te voldoen aan de hoge eisen van reinigbaarheid bestaat het oppervlak van de pomp uit elektrolytisch gepolijst, gegoten roestvrij staal. 
  • Holtevrij Manifold | de pomp is voorzien van een standaard Tri-clamp ISO-verbinding voor eenvoudig aansluiten.
  • Ontwerp met geboute constructie | de beste afdichting in zijn klasse zorgt voor een aanzienlijk verbeterde lekdichtheid van het membraan en gereduceerde onderhoudstijd voor ressemblage. 

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven