Goulds-pompen

Goulds pompen - Onderhoud, revisies en onderdelen

Goulds pompen

ITT Goulds pompen is een van de meest algemeen erkende en gerespecteerde merken in de wereldwijde pompindustrie en bedient klanten in de olie- en gas-, mijnbouw-, energieopwekking-, chemie-, pulp- en papier- en algemene industriële markten.

Als enige fabrikant die digitale bewaking standaard maakt op elke procespomp, blijft ITT Goulds toonaangevend in de industrie in zowel het ontwerp van mechanische pompen als de acceptatie van slimme technologieën. Meer weten over het bedrijf ITT Goulds? Klik dan hier.

Goulds-pompen

onderhoud en revisies van GOULDS POMPEN

Deskundig en regulier onderhoud is essentieel voor optimaal functionerende pompen. Met een groot team van deskundige engineers en uitsluitend gebruik van originele pomponderdelen verzekeren wij u van uitstekend presterende pompen.

Uw pomp wordt op locatie of in één van onze servicevestigingen gereviseerd, afhankelijk van wat voor u de beste optie is. Iedere pomp revisie wordt volledig digitaal vastgelegd, om de pomp revisie inzichtelijk te maken voor u.

Goulds pomponderdelen aanvragen

U kunt bij ons eenvoudig en vrijblijvend alle benodigde Goulds pomponderdelen aanvragen zoals lagers, o-ringen, mechanical seals en overige slijtdelen. Wij voorzien u zo snel mogelijk van een offerte.

Waarom Goulds pompen laten onderhouden en reviseren door Inventflow?

  • Groot team van zeer ervaren engineers
  • Alle werkzaamheden worden digitaal vastgelegd en gedeeld
  • Digitaal inspectierapport met de staat van pomponderdelen met toelichting, foto’s en vervolgacties
  • Offerte met een transparante kostenopbouw voordat werkzaamheden uitgevoerd worden
  • Volledige controle over uw gehele range pompen met het online Inventflow Service Center

Onderhoud en revisies

Onze service engineers zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in het reviseren en onderhouden van pompen. Neem contact op voor meer informatie.

Onderdelen aanvragen

U vraagt via het onderstaande formulier eenvoudig onderdelen aan voor uw Goulds pomp. U ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Goulds pomponderdelen of onderhoud aanvragen

nl_NLNL
Scroll naar boven