Grundfos pompen

Grundfos pompen

Inventflow: A-partner van Grundfos
Grundfos biedt een breed scala van pompen aan voor diverse toepassingen. Hierbij is te denken aan centrifugaalpompen, doseerpompen, vuilwaterpompen, en circulatiepompen.

Wij zijn al ruim 10 jaar A-partner van Grundfos. Gezamenlijk bezitten wij de kennis om een oplossing te vinden voor ieder utiliteit vraagstuk. Grundfos levert centrifugaalpompen, doseerpompen en pompen voor waterbehandeling.

Inventflow biedt 24/7 service en onderhoud en heeft te allen tijde originele Grundfos onderdelen op voorraad, zodat uw proces nooit stil komt te staan.

Het aanbod

Hieronder vindt u het aanbod van Grundfos per pomptype.

Centrifugaalpompen

De Grundfos CR meertraps centrifugaalpompen bieden een hoge rendement, betrouwbare prestaties en enorm veel configuratie mogelijkheden voor een breed scala aan toepassingen.

Grundfos TP pompen zijn verticale inline centrifugaalpompen met standaard motor en mechanical seal. De Grundfos TP staat bekend om de hoge mate van betrouwbaarheid en efficiëncy.

Norm- en blokpompen

De Grundfos NB serie bestaat uit een bijna onbeperkte reeks norm- en blokpompen. De robuustheid en betrouwbaarheid maken ze ideaal maken voor gebruik in de meest veeleisende omgevingen.

De Grundfos NK en NKG pompen zijn door het zeer robuste ontwerp ideaal voor gebruik in de watervoorziening, industrieel vloeistoftransport, industriële drukverhoging, het binnenklimaat (verwarming, ventilatie en airconditiong), irrigatie en procesindustrieën.

Doseerpompen

Grundfos biedt zeer diverse doseerpomptypes aan. De Grundfos DME is een krachtige doseerpomp voor algemene toepassingen. De pomp combineert hoge nauwkeurigheid met uitstekende gebruikersvriendelijkheid en verpompt tot 940 l/uur.

Voor hoge druk toepassingen is de Grundfos DMH zeer geschikt. Met het extreem robuste design van de pomp bent u verzekerd van optimale precisie en betrouwbare dosering.

De Grundfos DDA is ontworpen voor veeleisende toepassingen. De Grundfos DDE is hét voordelige instapmodel voor algemene toepassingen met alle voordelen van digitale dosering.

Hydrofoorsets

De Grundfos Hydro MPC hydrofoorsets kunnen over ingezet worden waar extra druk benodigd is. Het zijn compacte units met energiezuinige motoren en eenvoudige toegang tot de onderdelen die onderhoud nodig hebben.

Circulatiepompen

De Grundfos MAGNA pompen zijn ontworpen voor de circulatie van vloeistoffen in verwarmingssystemen met variabele debieten. De pompen zijn makkelijk te installeren en hebben een laag energieverbruik.

Vuilwaterpompen

Grundfos SE vuilwaterpompen kunnen worden gebruikt voor ongecontroleerd ruw rioolwater en zware gemeentelijke, utiliteits- en industriële toepassingen.Ze hebben een hoog motorrendement voor substantiële energie- en kostenbesparingen.

Grundfos APG dompelpompen beschikken over een snijsysteem, zodat riool- en afvalwater dat vaste stoffen bevat verpompt kan worden door leidingen met een relatief kleine diameter.

Neem contact op

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

Scroll naar top