Inventflow: dé Grundfos Authorised Service Partner voor u!

Inventflow: dé Grundfos Authorised Service Partner voor u!

Volledig ondersteund bij service en onderhoud

Met ruim 13 jaar ervaring als geautoriseerd service partner ondersteunen wij u graag bij het onderhoud van al uw Grundfos pompen. Uiteraard in de vorm van service & support, maar ook wanneer u snel een pomponderdeel of vervangende pomp nodig heeft.
 

One stop solution

U kunt bij ons terecht voor al uw benodigdheden omtrent Grundfos pompen. Met een team van 15 ervaren en gecertificeerde engineers, een ruime voorraad van complete pompen en onderdelen en 24/7 service staan wij altijd gereed. Ook voor nieuwe pompselecties of complexe uitdagingen binnen uw proces zorgen we gegarandeerd voor een 100% oplossing!

LAAT UW POMPEN ONDERHOUDEN DOOR ERVAREN SPECIALISTEN

Inventflow is uw partner voor het gehele onderhoud, van uw complete range pompen. We kunnen dit op locatie uitvoeren of in één van onze servicevestigingen. Alle onderhoudswerkzaamheden worden digitaal vastgelegd, om u volledig inzicht te geven in onze werkwijze. Wij ontzorgen u op het gebied van pompen, door preventief, correctief en predictief onderhoud.

Waarom uw pompen laten onderhouden door Inventflow?

  • Deskundig team van 15 engineers gespecialiseerd op het gebied van pompen
  • Onafhankelijk pompspecialist: één partner voor al uw pompen
  • Voorraadhoudend: pompen en onderdelen van een breed scala aan merken op voorraad
  • Korte doorlooptijden: door een ruime capaciteit kunnen wij u snel van dienst zijn
  • Volledige controle over uw productieproces met het Inventflow Service Center
  • 24/7 Service & Support

24/7 SERVICEDIENST

Inventflow beschikt over een 24/7 servicedienst. Zo staan we dag èn nacht en in de weekenden voor u klaar. Onze servicemonteurs worden direct ingeschakeld en zijn spoedig ter plaatse om er voor te zorgen dat uw productieproces optimaal functioneert.

Onze 24-uurs servicedienst is te bereiken via +31 (0)546 45 80 72. Na kantooruren wordt u doorgeschakeld naar één van onze medewerkers die u verder helpt en ontzorgt.

Sercive center pompen onderhoud

INVENTFLOW SERVICE CENTER

Het Inventflow Service Center is een waardevolle en gebruiksvriendelijke online tool waarin al uw pompen worden opgenomen. U heeft overal toegang tot het Service Center via uw webbrowser.

OVERZICHTELIJK DASHBOARD

Het dashboard geeft u volledige controle en een actuele status van uw pompen. U heeft altijd direct toegang tot actuele informatie met betrekking tot het service level van uw procesapparatuur. Evenals actueel met Inventflow gevoerde communicatie op specifiek productniveau.

SERVICE LEVEL

Middels de service-level-indicator wordt u direct geïnformeerd betreffende de onderhoudsstatus en wanneer het betreffende product aan onderhoud toe is. Preventief-onderhoud in Optima-Forma!

VOLLEDIGE PRODUCTINFORMATIE BINNEN HANDBEREIK

Het service center biedt een volledig overzicht van alle informatie over het geselecteerde product. Zo heeft u toegang tot algemene gegevens, producthistorie, productfoto’s en kunt u direct communiceren met Inventflow middels het opmerkingenveld.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven