Grundfos dosing: voor iedere doseertaak een geschikte pomp!

GRUNDFOS DOSEERPOMPEN

Grundfos biedt een breed scala aan doseerpompen, waarmee voor iedere doseertaak een geschikte pomp geboden wordt. Zo is de Grundfos DME is een krachtige doseerpomp voor algemene toepassingen. De pomp combineert hoge nauwkeurigheid met uitstekende gebruikersvriendelijkheid en verpompt tot 940 l/uur.

Voor hoge druk toepassingen is de Grundfos DMH zeer geschikt. Met het extreem robuuste design van de pomp bent u verzekerd van optimale precisie en betrouwbare dosering.

De Grundfos DDA is ontworpen voor complexe en veeleisende toepassingen. De Grundfos DDE is het voordelige instapmodel voor algemene toepassingen met alle voordelen van digitale dosering.

Grundfos Smart Digital XL doseerpomp

Voor iedere doseertaak een geschikte pomp

Al ruim 13 jaar biedt Inventflow als A-partner het volledige doseerprogramma van Grundfos aan. Met een geschikte pomp voor iedere doseertaak voorzien we u uiteraard graag van optimale pompselecties, onderhoud en service. Aangevuld door onze 24/7 service & support en een ruime voorraad van Grundfos doseerpompen en onderdelen, waardoor u nooit misgrijpt!

Het werkingsprincipe

Bekijk de werking van het geavanceerde besturingssysteem en de slimme doseertechnologieën van Grundfos SMART Digital doseerpompen hier.

Welke Grundfos doseerpomp voor uw toepassing?

Grundfos Smart Digital S doseerpomp


Grundfos Smart Digital S doseerpompen bieden extreme nauwkeurigheid bij lage doseringsvolumes en zorgen voor zeer betrouwbare en rendabele processen, gecombineerd met de best mogelijk prijs-prestatie verhouding. Lees hier meer.

Grundfos Smart Digital XL doseerpomp


De doseerpompen bieden veel van dezelfde controle – en communicatiemogelijkheden als de Grundfos Smart Digital S doseerpompen, maar met een grotere capaciteit. Lees hier meer.

Grundfos DME doseerpomp


De Grundfos DME is een krachtige doseerpomp voor algemene doeleinden. De pomp is enorm nauwkeurig, zeer gebruikersvriendelijk, heeft een maximale capaciteit van 940 l/h en een turndown ratio van 1: 800. Lees hier meer.

Grundfos DMH doseerpomp


Grundfos DMH doseerpompen zijn extreem sterke, robuuste pompen voor toepassingen die een betrouwbare dosering en een hoge drukcapaciteit vereisen. DMH-pompen hebben een zeer hoge doseernauwkeurigheid en minimale pulsatie. Lees hier meer.

Grundfos DMX doseerpomp


Het Grundfos DMX-serie heeft een robuust op diafragma gebaseerd ontwerp met hoogwaardige motoren. DMX-pompen vereisen minimaal onderhoud en zijn de beste keuze voor veel doseertoepassingen. Lees hier meer.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven