Grundfos pompen

Grundfos pompen

Wij bieden het volledige programma van Grundfos pompen aan, welke inzetbaar zijn voor een enorm breed scala aan toepassingen. Hierbij is te denken aan centrifugaalpompen, doseerpompen, vuilwaterpompen, en circulatiepompen.

Als A-partner van Grundfos bezitten wij de kennis om een oplossing te vinden voor ieder utiliteitsvraagstuk. Daarbij bieden we 24/7 service & support en hebben we te allen tijde originele Grundfos onderdelen op voorraad, zodat we de continuïteit van uw proces kunnen garanderen.

INVENTFLOW RUIM 12 JAAR GRUNDFOS POMPEN A-PARTNER

Grundfos ontwikkelt wateroplossingen voor de wereld. Ze bepalen de norm op het gebied van innovatie, efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als pompenproducten bieden ze oplossingen voor het verplaatsen van water naar waar het moet gaan. Zo voorziet Grundfos de kleinste dorpen en de hoogste wolkenkrabbers van drinkwater, wordt afvalwater gezuiverd en brengen ze de wereld warmte en comfort.
 

Het aanbod Grundfos pompen

Hieronder vindt u het aanbod. Advies nodig bij pompselectie? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten of gebruik onze pompselectie tool.

Grundfos pompen: alle pomptypes

Onderstaand leest u meer over de diverse pomptypes welke Grundfos aanbiedt. Advies nodig bij pompselectie voor uw proces? Neem vrijblijvend contact op.

Grundfos CENTRIFUGAALPOMPEN

De Grundfos CR meertraps centrifugaalpompen bieden een hoge rendement, betrouwbare prestaties en enorm veel configuratie mogelijkheden voor een breed scala aan toepassingen.

Grundfos TP pompen zijn verticale inline centrifugaalpompen met standaard motor en mechanical seal. De Grundfos TP staat bekend om de hoge mate van betrouwbaarheid en efficiëntie.

Grundfos NORM- EN BLOKPOMPEN

De Grundfos NB serie bestaat uit een bijna onbeperkte reeks norm- en blokpompen. De robuustheid en betrouwbaarheid maken ze ideaal maken voor gebruik in de meest veeleisende omgevingen.

De Grundfos NK en NKG pompen zijn door het zeer robuuste ontwerp ideaal voor gebruik in de watervoorziening, industrieel vloeistoftransport, industriële drukverhoging, het binnenklimaat (verwarming, ventilatie en airconditiong), irrigatie en procesindustrieën.

Grundfos DOSEERPOMPEN

Grundfos biedt zeer diverse doseerpomptypes aan. De Grundfos DME is een krachtige doseerpomp voor algemene toepassingen. De pomp combineert hoge nauwkeurigheid met uitstekende gebruikersvriendelijkheid en verpompt tot 940 l/uur.

Voor hoge druk toepassingen is de Grundfos DMH zeer geschikt. Met het extreem robuste design van de pomp bent u verzekerd van optimale precisie en betrouwbare dosering.

De Grundfos DDA is ontworpen voor veeleisende toepassingen. De Grundfos DDE is hét voordelige instapmodel voor algemene toepassingen met alle voordelen van digitale dosering.

Grundfos HYDROFOORSETS

De Grundfos Hydro MPC hydrofoorsets kunnen over ingezet worden waar extra druk benodigd is. Het zijn compacte units met energiezuinige motoren en eenvoudige toegang tot de onderdelen die onderhoud nodig hebben.

Grundfos CIRCULATIEPOMPEN

De Grundfos MAGNA pompen zijn ontworpen voor de circulatie van vloeistoffen in verwarmingssystemen met variabele debieten. De pompen zijn makkelijk te installeren en hebben een laag energieverbruik.

Grundfos VUILWATERPOMPEN

Grundfos SE vuilwaterpompen kunnen worden gebruikt voor ruw rioolwater en zware gemeentelijke, utiliteits- en industriële toepassingen.Ze hebben een hoog motorrendement voor substantiële energie- en kostenbesparingen.

Grundfos APG dompelpompen beschikken over een snijsysteem, zodat riool- en afvalwater dat vaste stoffen bevat verpompt kan worden door leidingen met een relatief kleine diameter.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar top