Het 15-jarig jubileum van Inventflow: dank voor uw steun en vertrouwen!

Inventflow viert haar 15-jarige jubileum!

Inventflow: 15 jaar van bestaan. Een mijlpaal die onze aandacht verdient. Vanuit een enkele gedachte ontsprong dit bedrijf en groeide het uit tot een bloeiende onderneming, aangedreven door expertise, passie, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Ons unieke team, gekenmerkt door een eigenzinnig DNA en mentaliteit, is volledig gericht op het vervullen van de behoeften van onze klanten en partners. We zetten ons in om ons te blijven onderscheiden door constante innovatie, uitstekende klantenservice en kwalitatief hoogwaardige producten en oplossingen te leveren. Hier doen we het voor.

Waar staat Inventflow voor?

Een no-nonsense cultuur waarbij de lijnen kort zijn, iedereen elkaar respecteert en we elkaar aanvullen. Onze klanten en partners voelen dat. We vertrekken niet voor de klus is geklaard. We doen wat we beloven, mouwen opstropen en gaan. Het lijkt heel simpel, maar in deze tijd is dat toch best bijzonder.

“De professionaliteit van een corporate, de gemoedelijkheid van een familiebedrijf”

En wat streven we na?

Ons doel is om de hele industrie te voorzien van efficiënte en betrouwbare pompsystemen; dit is wat onze Inventflow-harten sneller doet kloppen. We kijken met vertrouwen naar de toekomst. Onze groeiambities zijn groot. Door onze reeks diensten en producten uit te breiden, kunnen we in de komende jaren deze groei realiseren.

Onze aandacht richt zich op kwaliteitsproducten en goed uitgedachte oplossingen voor pompsystemen. We streven ernaar om op strategisch niveau samen te werken met onze klanten en operationeel te excelleren.

  • Wij leveren kwaliteitsproducten en goed doordachte oplossingen
  • Wij doen het als team
  • Wij denken mee op strategisch niveau, en blinken operationeel uit
  • Wij zijn flexibel en creatief
  • Wij doen een stap extra wanneer dat nodig is

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven