Het Inventflow en Hilge partnerschap: een samensmelting van kwaliteit en expertise!

De kracht van kennis: onze expertise in Hilge pompen


Wij beschikken over een toegewijd team van ervaren technici die zijn gespecialiseerd in Hilge pompen. Ons team heeft een grondige kennis van de technische specificaties, het ontwerp en de werking van de pompen tot in detail. Hierdoor zijn we in staat om problemen snel te diagnosticeren en te verhelpen, en om u als klant te adviseren over de meest efficiënte manieren om uw processen te optimaliseren.

Waar wij naar streven


Bij Inventflow streven we ernaar om te voldoen aan en zelfs de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Of het nu gaat om de kwaliteit van ons werk of onze reactietijd, we zorgen ervoor dat onze klanten kunnen rekenen op betrouwbare, tijdige en effectieve ondersteuning wanneer ze die nodig hebben.

Wij bieden een totaalpakket aan diensten voor Hilge pompen. Wij onderhouden een ruime voorraad van onderdelen, waaronder: pomphuizen, waaiers, backplates, motoren, seals. Ook kunt u bij ons terecht voor een brede selectie aan complete pompen uit onze voorraad. Heeft u een calamiteit? Onze 24/7 Service & Support team staat voor u klaar.

De voordelen van Inventflow als uw Hilge Partner


  • Partner van Hilge voor de Benelux
  • Vergaande expertise: met onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij u verzekeren van optimale pompselecties voor iedere applicatie.
  • Ruime voorraad: wij onderhouden een ruime voorraad van essentiële Hilge onderdelen.
  • Korte doorlooptijden: ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.
  • Servicecapaciteit: met vestigingen in Almelo en Weert en 21 getrainde en gecertificeerde service engineers staan wij te allen tijde voor u klaar.
  • 24/7 Service & Support: bij vragen of calamiteiten kunt u altijd bij ons team terecht.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven