Ontdek hoe slimme doseerfuncties uw proces optimaliseren!

Voor iedere doseertaak een geschikte pomp

Grundfos biedt een ruime variatie van doseerpompen, waarmee voor iedere doseertaak een geschikte pomp geboden wordt. Zo is de Grundfos DDA (Digital Dosing Advanced) ontworpen voor complexe, veeleisende processen.

Op zoek naar een pomp met de perfecte balans tussen prijs en prestatie voor gebruikelijke toepassingen? Dan is de Grundfos DDC een zeer geschikte optie. Ontdek de gehele range van doseerpompen en lees meer over slimme doseertechnologieën.

Grundfos Smart Digital XL doseerpomp

Slimme technologieën voor complexe doseertaken

Nieuwe doseertechnologieën bieden tal van geavanceerde functies waardoor complexe doseertaken vereenvoudigd worden. Grundfos combineert een extreem hoge doseernauwkeurigheid met een breed scala aan slimme technologieën in een gebruiksvriendelijk pompontwerp.

Grundfos SMART Digital doseerpompen zijn eenvoudig te configureren voor specifieke applicaties en bezitten unieke technologieën, zoals de ‘SlowMode’ anti-cavitatie-functie en de ‘FLOWADAPT’ functie. Bekijk hier het volledige programma en vind de juiste pomp voor uw applicatie!

Het werkingsprincipe

Bekijk de werking van het geavanceerde besturingssysteem en de slimme doseertechnologieën van Grundfos SMART Digital doseerpompen hier.

De slimme doseertechnologieën van Grundfos

Het FlowControl systeem detecteert overdruk, leidingbreuk en luchtbellen in de doseerkop en cavitatie aan de zuigzijde.


SlowMode dempt de zuigslag om cavitatie te voorkomen als u hoogviskeuze of ontgassende vloeistoffen verpompt.


FLOWADAPT garandeert uiterste doseernauwkeurigheid, zelfs wanneer de systeemdruk fluctueert.

Met de kalibratiemodus kunt u uw doseerpomp kalibreren voor uw toepassing waardoor de weergegeven waarden 100% correct zijn.


Procesbewaking: uitstekende veiligheid door automatische ontluchting, (flow)bewaking- en meting en zelfdiagnose.


Batchdoseringen: met de doseertimer kunt u eenvoudig batchdoseringen instellen als herhalingscyclus.

Welke Grundfos doseerpomp voor uw toepassing?

Grundfos Smart Digital S doseerpomp


Grundfos Smart Digital S doseerpompen bieden extreme nauwkeurigheid bij lage doseringsvolumes en zorgen voor zeer betrouwbare en rendabele processen, gecombineerd met de best mogelijk prijs-prestatie verhouding. Lees hier meer.

Grundfos Smart Digital XL doseerpomp


De doseerpompen bieden veel van dezelfde controle – en communicatiemogelijkheden als de Grundfos Smart Digital S doseerpompen, maar met een grotere capaciteit. Lees hier meer.

Grundfos DME doseerpomp


De Grundfos DME is een krachtige doseerpomp voor algemene doeleinden. De pomp is enorm nauwkeurig, zeer gebruikersvriendelijk, heeft een maximale capaciteit van 940 l/h en een turndown ratio van 1: 800. Lees hier meer.

Grundfos DMH doseerpomp


Grundfos DMH doseerpompen zijn extreem sterke, robuuste pompen voor toepassingen die een betrouwbare dosering en een hoge drukcapaciteit vereisen. DMH-pompen hebben een zeer hoge doseernauwkeurigheid en minimale pulsatie. Lees hier meer.

Grundfos DMX doseerpomp


Het Grundfos DMX-serie heeft een robuust op diafragma gebaseerd ontwerp met hoogwaardige motoren. DMX-pompen vereisen minimaal onderhoud en zijn de beste keuze voor veel doseertoepassingen. Lees hier meer.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven