Ruil uw oude hydrofoorset in en ontvang een voucher van €2000!

Exclusief bij Inventflow

Profiteer nu van onze unieke inruilactie voor minimale down-time, lagere onderhouds- en energiekosten en een gereduceerde CO2 footprint! Ruil uw oude hydrofoorset in ontvang een voucher ter waarde van maximaal €2000. Vraag naar de voorwaarden.

Lagere down-time, hogere efficiëntie

In de afgelopen 10 jaar heeft de ontwikkeling van hydrofoorsystemen niet stilgestaan en is er veel bereikt op het gebied van bedrijfszekerheid, energieverbruik en connectiviteit. Zo vormt de Grundfos Hydro MPC (E) een plug-and-play systeem voor uw proces, gericht op optimale prestaties, lage down-time en hoge efficiëntie.
 

VERHOOGD RISICO VOOR VEROUDERDE HYDROFOORSYSTEMEN

De elektronica van verouderde hydrofoorsystemen vormen verhoogd risico omdat onderdelen veelal niet leverbaar zijn. Maak gebruik van de inruilactie en voorkom hoge kosten door stilstand.

Kies voor de volgende voordelen

Case voedselverwerkende industrie

Bij een klant in de voedselverwerkende industrie is een oude hydrofoorset uit 1990 vervangen door een Grundfos Hydro MPC-E met IE5 motoren en opgebouwde frequentieregelaars.

Deze uitwisseling heeft gezorgd voor:

  • Verhoogde bedrijfszekerheid
  • Energiebesparing tot wel 50%
  • Een constanter proces
  • Verhoogde functionaliteit en connectiviteit
  • Intelligente regelmogelijkheden

Meer weten? Neem contact op!

NEEM CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIES OP MAAT

Maak een afspraak met Floris Oonk voor een vrijblijvend advies op maat. Te bereiken op 0652381663, florisoonk@inventflow.nl of vraag een (online) afspraak aan via het formulier.

Of vraag een Vrijblijvende (online) afspraak aan

Meer weten?
Maak een vrijblijvende afspraak

nl_NLNL
Scroll naar top