Hydrofoorsets: waarom is planmatig onderhoud belangrijk en wanneer vervangen?

Hydrofoorsets: waarom is planmatig onderhoud belangrijk en wanneer vervangen?

Waarom is planmatig onderhoud belangrijk?

U wilt een hydrofoorsysteem welke optimaal presteert zonder omkijken. Verouderde of slecht onderhouden systemen vormen een verhoogd risico en brengen hoge energie-, water- en onderhoudskosten met zich mee. Wij bieden een (merkonafhankelijk) onderhoudscontract aan, waarbij uw systeem jaarlijks wordt gecontroleerd. Onderhoud wordt uitgevoerd wanneer nodig, met 24/7 service bij calamiteiten.

Wanneer uw hydrofoorset vervangen?

In de afgelopen 10 jaar heeft de ontwikkeling van hydrofoorsystemen niet stilgestaan en is er veel bereikt op het gebied van bedrijfszekerheid, energieverbruik en connectiviteit. Het vervangen van een verouderde hydrofoorset resulteert veelal in significant lagere onderhouds- en energiekosten en veel andere voordelen. Meer weten? Vraag een check aan!

Grundfos hydrofoorset

Is uw systeem aan vervanging toe? Kies voor de Grundfos MPC-E!


• Efficiëntie: de MPC-E is uitgerust met de hoogste efficiëntie MGE IE5-geclassificeerde motoren.
• Proportionele druk past de pompopvoerhoogte aan op basis van de daadwerkelijke behoefte om energie-efficiëntie te optimaliseren.
Verbeterde prestaties: geïntegreerde sensoren optimaliseren de systeemprestaties door het instelpunt te wijzigen op basis van de gemeten waarden.
• Veiligheid: elke pompuitlaat is uitgerust met een terugslagklep (NRV) om terugstroming te voorkomen wanneer de pomp niet draait.
Geen waterslag: langzame systeemvulling voorkomt waterslag
Inzicht: bedrijfsinformatie zoals bedrijfsuren, stroomverbruik en energieverbruik eenvoudig inzichtelijk via uw eigen app

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven