Hygiënische pompen in uw proces? Bezoek onze stand op Industrial Processing!

Hygiënische pompen in uw proces? Bezoek onze stand op Industrial Processing!

Te zien op onze stand: een spectrum aan hygiënische pompen

Over een aantal dagen gaat de World of Technology & Science vakbeurs van start! Wederom zullen wij deelnemen aan Industrial Processing, waar innovaties en ontwikkelingen binnen de wereld van industriële procestechnieken centraal staan.

Uiteraard mogen hygiënische pompen hier niet ontbreken en geven wij u graag een indruk van wat u kunt verwachten op onze stand!

Meld u direct aan voor uw gratis Industrial Processing ticket.

Hilge Novatwin schroefspindelpomp

Hilge Novatwin


Met de Hilge Novatwin gebruikt u één pomp om productie te draaien en te reinigen. Belangrijke eigenschappen, zijn: een constante, pulsatievrije vloeistofstroom, optimale hygiëne (EHEDG, 3A), capaciteiten tot 310 m³/u en een viscositeitsbereik tot 1.000.000 mPas.

DEPA SteriTec S1


DEPA® SteriTec membraanpompen voldoen als enige in de markt aan EHEDG certificering volgens de allernieuwste richtlijnen. Zo is het pompontwerp onder andere voorzien van membranen waarbij de opsluitplaat in het membraan is geïntegreerd, voor een optimale reiniging.

Waukesha Universal 3


Waukesha richt zich met haar pompen sterk op de hygiënische sectoren. De hoogwaardige pompen hebben een robuuste en duurzame constructie en zijn in hoge mate geoptimaliseerd om de meest uitdagende toepassingen op efficiënte wijze te verpompen.

Hilge Contra Vertical


Hilge Contra pompen bieden een uiterst betrouwbare werking onder zware bedrijfsomstandigheden. Door het hygiënische ontwerp, het gebruik van poriënvrije materialen en het geavanceerde hydraulische ontwerp is de pomp zeer efficiënt, met een bijzonder soepele en stille werking.

Hilge Sipla Bloc


Met de Hilge Sipla kan product- en CIP-vloeistof met slechts één pomp worden gepompt. Dankzij de uitstekende kwaliteit en het ontwerp, is de pomp uiterst betrouwbaar in een breed scala aan toepassingen. De zuigwerking van de pomp zorgt voor kortere procestijden, zelfs voor media met een hoog gasgehalte.

Hilge Hygia


Hilge Hygia pompen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen zorgvuldig geselecteerd voor de strengste hygiënische normen. Belangrijke eigenschappen; eenvoudige toegang tot slijtdelen, uitgebreid toepassingsbereik, minimale voorraad van slijtdelen benodigd, geschikt voor CIP & SIP.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven