Uw visie, ons project: hogedrukunits, pompskids, doseerkasten en meer!

Van concept tot project

Bij Inventflow zijn wij toegewijd aan het bieden van oplossingen die niet alleen voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze ook overtreffen. Over de jaren hebben wij tal van succesvolle projecten mogen opleveren, van doseerkasten tot pompskids en hogedruksets. Heeft u een uitdaging in uw proces waar u ondersteuning bij kunt gebruiken? Ons team helpt u graag!

De maatwerkbenadering van Inventflow

Ons team van ervaren engineers en specialisten werkt nauw samen met de klant om een duidelijk inzicht te krijgen in de unieke uitdagingen en vereisten. Of het nu gaat om hogedrukunits, pompskids of andere pompgerelateerde projecten, wij begrijpen we dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Daarom benaderen we elk project met een frisse blik en een innovatieve mindset, met als doel maatwerkoplossingen te creëren die perfect aansluiten op uw toepassing en proces.

Efficiënte en stille hogedrukset

De klant verzocht ons een nieuwe hogedrukset te construeren. De bestaande set vertoonde talrijke storingen, wat leidde tot uitval. De huidige pomp produceerde door de hoge druk aanzienlijk veel geluid, en de klant wenste hiervoor een onderhoudsarme en stille oplossing. De nieuwe skid is voorzien van een ander pomptype en is inclusief leidingwerk door ons geïnstalleerd en operationeel gemaakt.

Energie-efficiënte filterinstallatie

Binnen dit project hebben we een aanzienlijke reductie in energieverbruik bereikt door de vervanging van 8 pompen (elk met een vermogen van 5,5 kW) door 3 Grundfos insteekpompen (ieder 5,5 kW). Deze nieuwe pompen zijn gekoppeld aan een header en een gecentraliseerd leidingsysteem. De aansturing van de installatie geschiedt door een Grundfos Control regelsysteem, dat in staat is proportionele drukregeling te bieden, wat bijdraagt aan verdere energiebesparing.

Vacuümskid op maat

Stel je de meest veeleisende industriële omgeving voor, waar precisie, betrouwbaarheid en efficiëntie van het grootste belang zijn. Dat is precies waar onze op maat gemaakte vacuüm skid in uitblinkt. We ontwerpen vervolgens een vacuüm skid die perfect is afgestemd op jouw behoeften, of het nu gaat om het evacueren van lucht, het creëren van vacuümomstandigheden of het behandelen van specifieke gassen.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven