Inventflow: uw specialist voor onderhoud van ProMinent doseerpompen!

Inventflow en ProMinent: samen sterk in doseerpomponderhoud

Inventflow en ProMinent hebben hun krachten gebundeld in een samenwerking gericht op het onderhoud van doseerpompen. Dit partnerschap combineert de technische expertise en ervaring van Inventflow met de hoogwaardige technologie en betrouwbaarheid van de doseerpompen van ProMinent.

ProMinent is een toonaangevende speler in het ontwerp en de productie van doseerpompen, bekend om hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Hun producten worden wereldwijd toegepast in cruciale industriële processen waar een nauwkeurige en consistente dosering van vloeistoffen vereist is.

Uw partner voor onderhoud en revisies

Bij Inventflow zijn wij als specialisten in de pompenindustrie en pompsystemen toegewijd aan het onderhouden van ProMinent doseerpompen. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande technische kennis hebben we een grondig inzicht in het ontwerp en de werking van ProMinent doseerpompen. We besteden bijzondere aandacht aan het inspecteren, repareren en vervangen van vitale componenten zoals membranen, kleppen en afdichtingen.

One stop solution voor ProMinent

U kunt bij ons terecht voor al uw benodigdheden omtrent ProMinent pompen. Met een team van 20 ervaren en gecertificeerde engineers, een ruime voorraad van  onderdelen en 24/7 service staan wij altijd gereed. Ook voor nieuwe pompselecties of complexe uitdagingen binnen uw proces zorgen we gegarandeerd voor een 100% oplossing!

Service voor ProMinent: haal meer uit uw pompen met onderhoud door Inventflow


  • Technische expertise: Inventflow heeft diepgaande technische kennis en ervaring in het onderhouden van ProMinent doseerpompen, waardoor we in staat zijn om een hoog niveau van service te bieden.
  • Preventief onderhoud: Inventflow biedt preventieve onderhoudsdiensten aan die zijn ontworpen om mogelijke problemen te identificeren voordat ze een impact hebben op de prestaties van de pomp, wat helpt bij het verlengen van de levensduur van de pompen.
  • On-site service: Inventflow biedt on-site reparatie en onderhoudsdiensten aan, waardoor downtime wordt geminimaliseerd en de continuïteit van bedrijfsprocessen wordt gewaarborgd.
  • Gebruik van originele onderdelen: Tijdens het onderhoud en de reparatie van de pompen, gebruikt Inventflow alleen originele ProMinent onderdelen. Dit garandeert de kwaliteit, duurzaamheid en optimale prestaties van de vervangende onderdelen.
  • Verhoogde betrouwbaarheid: Regelmatig onderhoud door Inventflow draagt bij aan een verhoogde betrouwbaarheid en efficiëntie van de ProMinent doseerpompen, waardoor het risico op onverwachte storingen wordt verminderd.
  • Klantgerichte service: Inventflow stelt de behoeften van de klant centraal, waarbij flexibiliteit en responsiviteit voorop staan om een uitstekende service te garanderen.
  • Langdurige partnerschap: Door de samenwerking met ProMinent, kunnen klanten profiteren van een langdurige partnerschap dat zorgt voor consistentie en betrouwbaarheid in hun onderhoudsbehoeften.

Kiezen voor onderhoud van uw ProMinent doseerpompen door Inventflow betekent het verzekeren van deskundige zorg en aandacht van professionals die de unieke eisen van deze pompen begrijpen. Het resultaat is een betrouwbare, efficiënte pomp die jarenlang dienst kan doen, wat u uiteindelijk tijd en geld bespaart.

    •  

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven