De groei van Inventflow Weert: volg de ontwikkeling van onze nieuwe vestiging!

Inventflow Weert in 2023

In 2023 heeft Inventflow Weert een sterke groei doorgemaakt, wat resulteerde in een volwaardige vestiging die een vergelijkbare service en kwaliteit biedt als onze locatie in Almelo.

Het afgelopen jaar hebben we belangrijke stappen genomen om ons team te versterken en onze dienstverlening te optimaliseren voor klanten in Nederland en België. We hebben een ervaren werkvoorbereider aangetrokken, wiens expertise en toewijding een waardevolle aanvulling zijn op ons team.

Daarnaast hebben we ons team uitgebreid met monteurs voor zowel binnen- als buitendienst, waardoor we nog beter kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten. We blijven actief op zoek naar bekwame vakmensen om ons team verder te versterken!

Nieuwe talenten, werkruimten en services!

Wij geven u ook graag een update over de recente ontwikkelingen binnen ons team. Met de toevoeging van nieuwe talenten, een volwaardig uitgeruste werkplaats, nieuwe kantoorruimten en nieuwe services zijn we beter uitgerust dan ooit om uitzonderlijke service en ondersteuning te bieden.

Onze services: van een haal- en brengservice tot projecten

Uiteraard onderhouden en reviseren wij uw pompen zoals u van ons gewend bent. Maar wist u ook dat wij een voorraad van ruim honderd complete pompen en duizenden spare parts onderhouden om u te allen tijde direct te kunnen ondersteunen?

Ook biedt ons team een haal- en brengservice aan, waarbij uw pompen opgehaald, gereviseerd en geleverd worden. Zelfs voor projecten en zoals pompskids of doseerkasten kunt u bij ons in Weert terecht!

Ons team blijft groeien

Wij geloven sterk in het delen van kennis en het investeren in de volgende generatie vakmensen. Op dit moment voeren we gesprekken met meerdere buitenmonteurs en streven we ernaar om ons team van 19 buitenmonteurs aan te vullen met nog eens 2 à 3 monteurs. 

Voorraad en responstijden

Inventflow Weert blijft zich inzetten voor groei, verbetering en het bieden van hoogwaardige service. Daarom hebben we ook de voorraad in ons magazijn uitgebreid met ruime hoeveelheid veelvoorkomende revisieonderdelen en complete pompen.

Werkplaats en kantoorruimten

Vanwege de groei van onze vestiging zijn er ook verbouwingen gaande om onze collega’s te voorzien van moderne kantoren, een kantine en een omkleedruimte.

We danken onze klanten voor hun voortdurende steun en kijken uit naar een succesvolle toekomst samen.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven