Laat de terugverdientijd van een hydrofoorset berekenen!

Laat de terugverdientijd van een hydrofoorset berekenen!

Uw investering snel terugverdiend? Laat ons het berekenen!


Het vervangen van een verouderde hydrofoorset resulteert veelal in significant lagere onderhouds- en energiekosten en veel andere voordelen. Bent u benieuwd naar de terugverdientijd bij vervanging van uw oude hydrofoorset? Laat onze specialisten een vrijblijvende berekening maken!

Compensatie bij inruil van uw oude hydrofoorset


Door het inruilen van uw hydrofoorset voor een Grundfos Hydro MPC (E) profiteert u van lagere aanschaf-, onderhouds- en energiekosten, minimale down-time en een gereduceerde CO2 footprint! Daarnaast ontvangt u bij de inruil van een oud hydrofoorsysteem een compensatie van maximaal €2000.

Grundfos MPC-E: het meest efficiënte hydrofoorsysteem


De Grundfos Hydro MPC-E hydrofoorset biedt een uitermate betrouwbare en veelzijdige drukverhogingsoplossing die u voorziet van plug-en-pomp installatie, snelle en eenvoudige configuratie en optimale energiezuinigheid. De Hydro MPC-E past zich continu automatisch aan op het vraagprofiel door intelligent gebruik van pompcurven en cascadefuncties.

  • Efficiëntie: de MPC-E is uitgerust met de hoogste efficiëntie MGE IE5-geclassificeerde motoren.
  • Proportionele druk past de pompopvoerhoogte aan op basis van de daadwerkelijke behoefte om energie-efficiëntie te optimaliseren.
  • Verbeterde prestaties: geïntegreerde sensoren optimaliseren de systeemprestaties door het instelpunt te wijzigen op basis van de gemeten waarden.
  • Veiligheid: elke pompuitlaat is uitgerust met een terugslagklep (NRV) om terugstroming te voorkomen wanneer de pomp niet draait.
  • Geen waterslag: langzame systeemvulling voorkomt waterslag.
  • Inzicht: bedrijfsinformatie zoals bedrijfsuren, stroomverbruik en energieverbruik eenvoudig inzichtelijk via uw eigen app.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven