Lange levertijden? Vervangende pompen of spare parts direct uit voorraad geleverd!

Lange levertijden? Vervangende pompen of spare parts direct uit voorraad geleverd!

Lange levertijden bij pompfabrikanten

De huidige lange levertijden van veel pompleveranciers maakt het niet altijd even makkelijk om nieuwe of vervangende pompen in te zetten daar waar nodig. Met een ruime voorraad pompen (135+), onderdelen en het slim toepassen hiervan kunnen wij u vaak voorzien van een (tijdelijke) oplossing in het geval van problemen of calamiteiten.

Bekijk onze voorraad of neem contact op

Bent u benieuwd naar onze voorraad van pompen? Bekijk het hier. Wilt u liever advies rondom de selectie van een geschikte pomp voor uw proces of de levering van spare parts? Neem dan contact op met onze specialisten!

Lopende order bij Inventflow?


Heeft u een lopende order bij Inventflow met een lange levertijd? Dan kunt u kosteloos gebruik maken van een vervangende pomp, indien beschikbaar, tot de order geleverd wordt. Ook zonder order kunt u uiteraard bij ons terecht, waarbij u pompen kunt huren zo lang u deze nodig heeft, met de optie tot overname.

Uw pomp snel laten reviseren?


Met een ruime servicecapaciteit ondersteunen wij u uiteraard ook graag bij de revisie van uw pompen, op locatie of in één van onze vestigingen.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven