Leer het Inventflow team kennen

15-jarig reis bij Inventflow. 

Geboren en getogen in Almelo, kan het niet anders dat hij een echte Heracliet is. De wekelijkse voetbalanalyse tussen de Heracles supporters en de Twente supporters op de werkvloer is dan ook goed aanwezig. Maar dat geeft natuurlijk ook wel een verbinding met elkaar. Een beetje ‘’ouwehoeren’ op de werkvloer moet kunnen! Als er daarnaast maar goed gewerkt wordt, en dat wordt er. Al 15 jaar lang is Martin werkzaam bij Inventflow, hij heeft elke ontwikkeling binnen de organisatie tot nu toe meegemaakt. In een kort interview vertelt Martin over zijn werk, doelen voor de toekomst en zijn ervaringen binnen Inventflow. 

Hoe ben je bij Inventflow terecht gekomen?

‘’Ik heb hiervoor samen met Richard voor hetzelfde bedrijf gewerkt, toen Richard besloot voor zichzelf te beginnen ben ik gevraagd voor hem te werken en dat heb ik toen gedaan.’’

Inmiddels is Martin Senior Sales Engineer- inside sales. Hij houdt zich bezig met de sales rondom het configureren en aanbieden van hygiënische pompen. Samen met de klant komt hij tot de beste pompselectie. 

Wat maakt jouw werk bij Inventflow zo leuk?

‘’Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met de klanten. Inventflow geeft mij veel vrijheid waardoor ik mijn eigen ding kan doen. Door de jaren heen heb ik een grote klantenkring opgebouwd en heb ik goede contacten met mijn klanten. Doordat de contacten goed zijn, worden de lijntjes korter met klanten en kunnen we sneller handelen, dit is ook voor de klanten erg fijn’’.

‘’FLEXIBEL, RUIMDENKEND, PRAGMATISCH EN EEN TEAMPLAYER, ZIJN DE BENODIGDE EIGENSCHAPPEN VOOR IEMAND IN HET TEAM BIJ INVENTFLOW’’ ALDUS MARTIN.
Heb je veel veranderingen gezien in de 15 jaar dat je voor Inventflow werkt?

‘’Ik heb het bedrijf vanaf het begin mogen zien groeien, we zijn van 3 werknemers uitgegroeid tot een bedrijf met circa 55 werknemers. Ook is het team in jaren erg verjongt en ik vind het mooi om mijn kennis en ervaring over te kunnen dragen aan de nieuwe generatie’’.

‘’Daarnaast is niet alleen het bedrijf veranderd, maar ook de industrie waarin wij te werk gaan. De klant is wat kritischer geworden en wil graag snel en goed geholpen worden. Daar moeten wij als organisatie op inspelen en ik denk dat wij dat erg goed doen. Bijvoorbeeld met de komst van het Service Center, waardoor sneller gehandeld kan worden bij problemen en problemen ook eerder gezien worden. Maar ook door uitbreiding van ons team in de loop van de jaren’’.

DE KRACHT VAN INVENTFLOW: ‘’’WIJ ZIJN FLEXIBEL EN DENKEN MET DE KLANT MEE OM SAMEN TE DE BESTE OPLOSSING TE KOMEN’’ ALDUS MARTIN.
‘’INVENTFLOW IS EEN JONG VOLLEDIG BEDRIJF MET EEN FLEXIBELE INSTELLING EN MEEDENKEND MET ZIJN KLANTEN’’.
 Met zijn 61 jaar zit Martin ook bijna tegen zijn pensioen aan, wij vroegen hem of hij nog doelen of dromen heeft tot aan zijn pensioen.

‘’Ik wil bij Inventflow graag nog zoveel mogelijk kennis delen en overdragen aan mijn collega’s. Ik ben trots op het samen door groeien en opbouwen van Inventflow tot wat het nu is’’.

‘’INVENTFLOW IS EEN JONG VOLLEDIG BEDRIJF MET EEN FLEXIBELE INSTELLING EN MEEDENKEND MET ZIJN KLANTEN’’.
nl_NLNL
Scroll naar boven