Leerzaam bezoek aan CRANE ChemPharma & Energy

Leerzaam bezoek aan CRANE ChemPharma & Energy

Op bezoek bij CRANE 

Inventflow investeert continu in de professionele ontwikkeling van haar personeel door een gevarieerd scala aan scholingsmogelijkheden aan te bieden. Jaarlijks worden er diverse interne scholingen georganiseerd, die plaatsvinden in onze eigen werkplaats. Deze interne trainingen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van ons team en bieden waardevolle kennis en vaardigheden om de expertise van onze medewerkers te vergroten.
 
Naast de interne scholingen hechten we ook veel waarde aan het stimuleren van teambuilding en het verbreden van perspectieven. Daarom organiseren we regelmatig educatieve uitstapjes buiten de deur. Onlangs hebben we een inspirerend bezoek gebracht aan de fabriek van CRANE, waar wij al jarenlang mee samenwerken i.v.m. hun aanbod aan DEPA en ELRO pompen.

Leerzame dagen

Gedurende twee leerzame dagen heeft CRANE ons intensief bijgeschoold over de verschillende typen pompen die zij aanbieden. De ervaring was niet beperkt tot luisteren; we werden actief betrokken bij een hands-on training met de pompen. De rondleiding door de fabriek bood ons een uniek inzicht in het assembleren van de pompen, terwijl de theoretische sessies essentiële kennis verschafte over het effectieve gebruik van deze pompen en hoe de meest geschikte pomp te selecteren voor klanten. Deze waardevolle informatie stelt ons in staat klanten nog beter te adviseren.

Aqua Nederland beurs

We zijn verheugd om onze opgedane inzichten te delen op de Aqua Nederland beurs op 19, 20 en 21 maart. Breng een bezoek aan de stand en ontdek de ELRO XP400 pomp van CRANE, die ter plaatse zal draaien. Elro XP slangenpompen werken met het gepatenteerde vacuümsysteem. Hierdoor wordt het pomphuis zonder verbruik van extra energie vacuüm getrokken. Dit heeft als voordeel dat zowel het pompdebiet als de aanzuigkracht van deze pompen constant blijft over de volledige levensduur van de peristaltische slang. Op de beurst staan wij klaar om u te voorzien van gedetailleerde informatie en demonstraties.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op de beurs en delen graag onze passie voor hoogwaardige pomptechnologie met u. Benieuwd naar onze stand? Meld u dan vast aan en kom lang op 19, 20 of 21 maart in Gorinchem.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven