Lees over onze initiatieven voor een circulaire industrie!

Op weg naar een circulaire industrie

Bij Inventflow streven we ernaar om zoveel mogelijk bij te dragen aan de weg naar een circulaire industrie. Dit omdat we geloven dat dit essentieel is voor de toekomst, maar ook omdat het voor u interessante voordelen biedt.

Processen verduurzamen en kosten besparen

De industrie biedt veel ruimte voor initiatieven waarmee u uw processen kunt verduurzamen, maar ook kosten kunt besparen. Denk hierbij aan levensduurverlenging van uw pompen, de aanschaf van gebruikte pompen, revisie van mechanical seals en kostenbeheersing omtrent pomprevisies.

Hét platform voor gebruikte pompen

IndustriePlaza is hét online platform voor gebruikte pompen en andere procescomponenten zoals kleppen en motoren. Het platform geeft u toegang tot zeer scherp geprijsde pompen in topconditie met garantie.

HOE WIJ BIJDRAGEN AAN DE WEG NAAR EEN CIRCULAIRE INDUSTRIE

Levensduurverlenging


Het verlengen van de levensduur van uw pompen is één van onze specialiteiten. Optimaal en tijdig onderhoud spelen hierbij een belangrijke rol.

Hergebruik van materialen


Samen met onze toeleveranciers zijn wij betrokken bij circulaire initiatieven zoals het hergebruik van materialen. Lees hier bijvoorbeeld meer over in het duurzaamheidsverslag van onze hoofdleverancier Grundfos.

Hergebruik van pompen


Met ons platform IndustriePlaza geven we gebruikte pompen een tweede leven. De pompen zijn uiteraard in topconditie en direct in te zetten voor een nieuwe toepassing.

Kostenbeheersing pomprevisies


De kosten van onderdelen zijn veelal bepalend bij de keuze om een pomp te reviseren of te vervangen. Bij pompselecties nemen wij dit in overweging om revisies te stimuleren en uw kosten te verlagen.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven