Lees over onze werkwijze voor optimaal kleponderhoud!

1. Vooropname Service Center


Al uw kleppen worden geïnventariseerd en opgenomen in uw eigen Service Center portal. Het portal is te allen tijde digitaal toegankelijk op uw desktop, mobiel of tablet. U ontvangt een overzicht van uw kleppen met bijbehorende foto’s, technische gegevens en documentatie.

2. Werkvoorbereiding


Op basis van de vooropname ontvangt u een complete offerte met materialen en arbeidsuren. Aan de hand van de doorgegeven productiestops, ontvangt u een planning en plan van aanpak.

3. Revisie door onze engineers


Uw kleppen worden gereviseerd door een vast en op elkaar ingespeeld team van ervaren engineers. Onze engineers maken gebruik van special tools voor de betreffende kleptypen en merken. Daardoor waarborgen wij een effectieve en professionele uitvoering.

4. Testen


In samenwerking met uw operator worden de kleppen I/O getest na revisie. Zo bent u verzekerd van optimale prestaties zodra de productie wordt hervat.

5. Productstatus na revisie


Nadat de revisie is uitgevoerd ontvangt u een rapportage voor iedere klep waarin de status van het product en haar onderdelen getoond wordt, met een samenvatting van aandachtspunten en een actieplan. Aan de hand van de staat van de oude sets wordt er een advies uitgebracht betreffende de onderhoudstermijn.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven