Nauwkeurig, intelligent, efficiënt: de voordelen van de Grundfos SMART doseerpompen!

Een kijkje in de intelligentie van Grundfos doseerpompen

De intelligente doseerpompen van Grundfos brengen doseertechnologie naar een hoger niveau. Ze zijn specifiek ontworpen om optimale prestaties te leveren, zonder in te boeten op nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of duurzaamheid.

De intelligente doseerpompen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën waarmee ze in staat zijn om een constante stroom van nauwkeurige doseringen te bieden, ongeacht de externe operationele omstandigheden. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor toepassingen waar precisie van cruciaal belang is, zoals in de chemische verwerking, waterbehandeling, of in de farmaceutische industrie.

Slimme functies

Wat maakt Grundfos SMART doseerpompen zo speciaal? Ze zijn uitgerust met slimme functies zoals automatische stroomregeling en foutdetectie. Deze pompen kunnen op afstand worden gemonitord en bieden real-time feedback over hun prestaties. Dat betekent dat u mogelijke problemen snel kunt identificeren en corrigeren, en uw bedrijfsprocessen soepel kunt laten verlopen.

Snel een (vervangende) doseerpomp nodig? Wij onderhouden te allen tijde een ruime voorraad!

Ontgrendel de Intelligentie van Grundfos doseerpompen

Slimme doseertechnologieën bieden tal van geavanceerde functies waardoor complexe doseertaken vereenvoudigd worden. Grundfos SMART Digital doseerpompen zijn eenvoudig te configureren voor specifieke applicaties en bezitten unieke technologieën, zoals de ‘SlowMode’ anti-cavitatie-functie en de ‘FLOWADAPT’ functie, voor uiterste doseernauwkeurigheid, zelfs wanneer de systeemdruk fluctueert.

Slimme doseerfuncties waarmee u uw proces vereenvoudigd en optimaliseert

  • Het FlowControl systeem detecteert overdruk, leidingbreuk en luchtbellen in de doseerkop en cavitatie aan de zuigzijde.
  • SlowMode dempt de zuigslag om cavitatie te voorkomen als u hoogviskeuze of ontgassende vloeistoffen verpompt.
  • FLOWADAPT garandeert uiterste doseernauwkeurigheid, zelfs wanneer de systeemdruk fluctueert.
  • Met de kalibratiemodus kunt u uw doseerpomp kalibreren voor uw toepassing waardoor de weergegeven waarden 100% correct zijn.
  • Procesbewaking: uitstekende veiligheid door automatische ontluchting, (flow)bewaking- en meting en zelfdiagnose.
  • Batchdoseringen: met de doseertimer kunt u eenvoudig batchdoseringen instellen als herhalingscyclus.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven