Nieuws

Klantverhaal: Dreumex & Inventflow

Een ochtend bij Dreumex, een bruisende fabriek in het hart van Brabant. De productielijnen draaien op volle toeren, en het geluid van machines vermengt zich met de toegewijde inspanningen van het team. Martijn Prinsen, de productiemanager, neemt een moment om te reflecteren op de succesvolle samenwerking met Inventflow.

Lees meer »

Uw visie, ons project: hogedrukunits, pompskids, doseerkasten en meer!

Bij Inventflow zijn wij toegewijd aan het bieden van oplossingen die niet alleen voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze ook overtreffen. Over de jaren hebben wij tal van succesvolle projecten mogen opleveren, van doseerkasten tot pompskids en hogedruksets. Heeft u een uitdaging in uw proces waar u ondersteuning bij kunt gebruiken? Ons team helpt u graag!

Lees meer »

Zoekt u nog steeds in archieven naar uw pompgegevens?

Al uw pompen worden geïnventariseerd door ons Service Center team. De verkregen data wordt verwerkt en aangevuld in ons online platform. Vervolgens heeft u toegang tot een compleet overzicht van al uw pompen, met bijbehorende technische gegevens, documentatie, foto’s, onderhoudshistorie, 24/7 service & support en meer.

Lees meer »

Inventflow is uw Grundfos Gold Authorised Service Partner!

Bij Inventflow streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden op het gebied van pomponderhoud. Het is met gepaste trots dat we onszelf al jaren Grundfos Gold Service Partner mogen noemen. Met deze erkenning van Grundfos voldoen wij aan de hoogste eisen en normen voor product- en applicatiekennis, klantgerichtheid, veiligheid en gezondheid op het werk en milieubescherming.

Lees meer »

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL