Inventflow verzorgt het onderhoud van uw Bredel pompen!

Bredel slangenpompen

In vrijwel iedere industrie worden slangenpompen ingezet voor een variatie aan toepassingen, waaronder schurend slib, gist, viskeuze pasta’s en slurries. Bredel heeft met haar hoogwaardige slangenpompen een grote installed base, en dat is eenvoudig te verklaren. De pompen presteren uitstekend in de meest uitdagende omgevingen en kunnen met een ongeëvenaard stabiele opbrengst bijtende en agressieve vloeistoffen doseren, maar ook voedingsmiddelen die shear gevoelig zijn.

Service & Onderhoud

Het onderhoud van uw Bredel pompen kunt u volledig overlaten aan onze opgeleide servicetechnici. Met korte doorlooptijden, een marktconform uurtarief, heldere communicatie en het uitsluitende gebruik van originele onderdelen verzekeren we u altijd van uitstekend presterende pompen. Heeft u snel pomponderdelen of 24/7 service bij een calamiteit nodig? Ook dan staat ons team altijd voor u klaar!

Dé slimme software voor uw pompen: Inventflow Service Center


Het Inventflow Service Center vormt de basis voor een optimale samenwerking. Alle data omtrent uw pompen wordt verzameld, geanalyseerd en gedeeld. Hierdoor heeft u volledig inzicht in uw pompenpark en kunnen wij u optimaal en efficiënt ondersteunen. Het Service Center is dé aanvulling op uw onderhoudssysteem (SAP, Ultimo, etc) waarbij uw data wordt verrijkt met onze specialistische kennis.

WAAROM INVENTFLOW ALS PARTNER VOOR UW BREDEL POMPEN?


  • Opgeleide technici: wij waarborgen een hoge kwaliteitsstandaard door uitsluitend ons eigen team van 16 voor Bredel opgeleide technici in te zetten
  • Korte doorlooptijden: door een ruime voorraad aan spare parts kunnen wij korte doorlooptijden hanteren
  • Online rapport met de staat van pomponderdelen met toelichting, foto’s en vervolgacties
  • Marktconform: wij hanteren een marktconform uurtarief
  • 24/7 Service & Support: onze engineers staan te allen tijde voor u klaar
  • Uw data digitaal beschikbaar: uw pompgegevens worden opgenomen in ons platform, wat u eenvoudig toegang geeft tot pomp- en motorgegevens, documentatie, onderhoudsgeschiedenis en meer

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven