SIHI pompen: de voordelen van onderhoud door Inventflow

Over SIHI pompen


SIHI is al meer dan 80 jaar een toonaangevende fabrikant van innovatieve chemische procespompen, industriële pompen, pompen voor hete vloeistoffen, zijkanaalpompen, hogedrukpompen, sanitaire pompen en meer.

Onderhoud van uw SIHI pompen


Met jarenlange ervaring door honderden revisies van SIHI pompen verzekeren onze engineers u van optimaal functionerende vacuüm- en vloeistofpompen. Lees over de voordelen van onze werkwijze.

Digitaal en transparant


Voordat het onderhoud plaatsvindt, ontvangt u een overzichtelijke offerte, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Nadat het onderhoud aan uw pomp uitgevoerd is, ontvangt u een gedetailleerd digitaal inspectierapport met daarin een overzicht van uitgevoerde werkzaamheden en bijbehorende kosten.

Voor Na

Onderhoud van SIHI pompen


Met een ruime servicecapaciteit van 16 engineers, absolute pompkennis en de ervaring van honderden SIHI pomprevisies ondersteunen onze gecertificeerde engineers u graag.

Met korte doorlooptijden, een marktconform uurtarief, heldere communicatie en het uitsluitende gebruik van originele onderdelen verzekeren we u altijd van uitstekend presterende pompen.

Preventief onderhoud voor SIHI pompen

Inventflow biedt trillingsanalyses aan waarmee de conditie en prestaties van uw SIHI pompen nauwkeurig gemeten kunnen worden. Het voordeel van deze analyses is dat de revisie- en vervangingskosten beperkt worden door defecten te voorkomen. Daarnaast beperkt u hiermee de mate van uitval binnen uw productieproces.

Correctief onderhoud voor SIHI pompen

Inventflow is ook uw partner voor correctief onderhoud van uw SIHI pompen. Zodra er een storing of defect is geconstateerd neemt Inventflow zo snel mogelijk de nodige maatregelen om u te verzekeren van een optimaal productieproces.

Predictief onderhoud voor SIHI pompen

Met accuraat predictief onderhoud kan onderhoud worden ingepland op basis van de voorspelde levensduur van SIHI pompen en procescomponenten. Hiermee wordt de kans op stilstand binnen het productieproces en dus ongepland onderhoud vermindert. Door het productieproces continu te controleren is het mogelijk om toekomstige problemen te identificeren en te voorkomen.

6 voordelen van onderhoud van SIHI pompen door Inventflow

Overzichtelijke offerte


U ontvangt een overzichtelijke offerte met een transparante kostenopbouw vóórdat werkzaamheden worden uitgevoerd.

Ruime servicecapaciteit


16 gecertificeerde engineers met jarenlange ervaring met SIHI pompen direct beschikbaar.

Korte doorlooptijden


Door een ruime servicecapaciteit voorzien we u van korte doorlooptijden.

Digitaal inspectierapport


U ontvangt een gedetailleerd inspectierapport met de staat van pomponderdelen met toelichting, foto’s en vervolgacties.

Prijstechnisch gunstig


Wij hanteren een marktconform uurtarief met transparante kostenspecificaties.

Volledige controle


Volledige controle over uw gehele range pompen met het online Inventflow Service Center.

SIHI pomponderdelen of onderhoud aanvragen

Of bel +31(0)546 45 80 72

nl_NLNL
Scroll naar boven