Pompen voor chemicaliën

Pompen voor chemicaliën

Inventflow biedt diverse merken en pompprincipes aan welke geschikt zijn voor chemische toepassingen. Welk pompprincipe u nodig heeft hangt af van uw situatie. Wij geven u graag deskundig advies op basis van uw proces.

Hieronder wordt toegelicht welke pompen geschikt zijn voor chemische toepassingen.

ARBO centrifugaal- en insteekpompen

Eén van de merken die wij aanbieden is ARBO pompen, welke centrifugaalpompen en insteekpompen produceren. Deze pompen zijn vervaardigd van massief kunststof, waardoor ze zeer geschikt zijn voor alle toepassingen waar metalen pompen worden aangetast. De pompen hebben de hoogste chemische bestendigheid en zijn extreem corrosiebestendig.

DEPA membraanpompen

DEPA serie M membraanpompen hebben een gegoten metalen constructie. Dit biedt een zeer geschikte oplossing voor abrasieve media en hoogviskueze media. De pompen zijn beschikbaar in een ruim assortiment van temperatuurklassen en bieden uitstekende weerstand tegen corrosie met een lange levensduur.

Grundfos doseerpompen

De doseerpompen van Grundfos zijn extreem nauwkeurig, betrouwbaar en rendabel, gecombineerd met de best mogelijk prijs-prestatie verhouding.  Door een zeer uitgebreide materiaalselectie zijn de doseerpompen uiterst geschitk voor chemische processen.

Elro slangenpompen

De slangenpompen van ELRO zijn geschikt voor abrasieve en agressieve media en vloeistoffen met hoge viscositeit of gevoeligheid. Hierdoor zijn de pompen in te zetten in zeer diverse chemische toepassingen. Slangenpompen leveren een constant debiet, zijn droogloopbestendig en zijn erg betrouwbaar.

Seepex wormpompen

Wormpompen worden in zeer diverse industrieën gebruikt. De pompen worden vaak ingezet om hoogviskeuze vloeistoffen met of zonder vaste delen te verpompen. Seepex wormpompen zijn ook zeer geschikt voor chemische toepassingen.

Bekijk ons aanbod

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven