Pompen voor voedingsmiddelen

Pompen voor voedingsmiddelen

Inventflow biedt een breed scala aan pompen voor voedingsmiddelen aan. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van pompen voor voedingsmiddelen en andere hygiënische toepassingsgebieden.

Zo leveren we Hilge pompen, die ontwikkeld zijn voor de zeer strikte hygiëne-eisen van de bier-, zuivel-, farma- en voedingsmiddelenindustrie. Ook leveren wij Wangen pompen. Deze pompen worden veelal gebruikt voor hoogviskeuze media waarbij maximale hygiëne en efficientie vereist is. Bekijk hier productvideo’s van deze pompen.

Inventflow heeft een eigen hygiënische (EHEDG) doseerpomp ontworpen voor de voedingsmiddelenindustrie. De pomp is gemaakt om vloeistoffen en additieven zo hygiënisch en nauwkeurig mogelijk te doseren. Daarnaast bieden wij hygiënische wormpompen en membraanpompen aan, welke te zien zijn in het onderstaande pompfilter.

Voldoen aan de strengste hygiënevereisten

De hygiënevereisten worden steeds strenger, denk hierbij aan EHEDG en EC1935/2004-certificering, FDA en QHD-normen en meer. Om hieraan te voldoen, dient de juiste pomp voor uw proces geselecteerd te worden. Inventflow biedt een breed scala aan hygiënische pompen aan, welke hieronder te zien zijn. Met ons aanbod en expertise binnen kunnen wij u vrijwel altijd van dienst zijn omtrent hygiënische toepassingen.

Inventflow: gespecialiseerd in hygiënische toepassingen

Wij hebben over de jaren veel ervaring op mogen doen binnen industrieën waar hygiëne een zeer belangrijk onderdeel van het productieproces is. Zo werken we samen met grote klanten binnen de bier-, zuivel-, frisdrank-, en farmaceutische industrieën. Met ons team van pompspecialisten helpen wij u graag met uw vraagstukken rondom hygiënische toepassingen.

Bekijk ons aanbod

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven