Pomp revisies en reparaties door Inventflow

LAAT UW POMPEN REVISEREN DOOR ERVAREN SPECIALISTEN

Inventflow is uw partner voor een snelle revisie van uw pomp tot aan onderhoud van uw volledige range pompen. Uw pomp wordt op locatie of in één van onze servicevestigingen gereviseerd, afhankelijk van wat voor u de beste optie is. 

Iedere pomp revisie wordt volledig digitaal vastgelegd, om onze werkzaamheden volledig inzichtelijk te maken voor u.

WAAROM POMP REVISIES DOOR INVENTFLOW?

  • Deskundig team, gespecialiseerd op het gebied van pompen
  • Revisie van vrijwel ieder type en merk pomp (merkonafhankelijk)
  • Zowel mogelijk op locatie of in één van onze eigen servicevestigingen
  • Zeer overzichtelijk inspectierapport en transparante kostenopbouw

Welke pompmerken laten onderhouden door Inventflow?

Wij zijn merkonafhankelijk. U kunt dus vrijwel ieder type en merk pomp laten reviseren. Veelvoorkomende merken zijn onder andere Grundfos, Hilge, Wangen, Egger, Yamada, DEPA, Graco, ARBO, ELRO, Seepex, Hovap, Travaini, KSB, Fristam, Netzsch, Waukesha, Goulds en Bornemann.

Onze werkwijze

Bij de revisie van een pomp wordt de pomp gedemonteerd, geïnspecteerd en wordt vastgesteld welke onderdelen gereviseerd of vervangen moeten worden. Na de inspectie ontvangt u een vrijblijvende offerte. Pas als u akkoord geeft worden de werkzaamheden uitgevoerd.

Voordelen van pomprevisies

Het laten reviseren van een pomp heeft meerdere voordelen. Zo is het een duurzame oplossing waarmee de levensduur van de pomp geoptimaliseerd wordt. Daarbij worden kosten beperkt, aangezien de pomp niet vervangen hoeft te worden. De pomp zal ook weer optimaal presteren, waardoor de productiviteit verhoogd wordt.

Kostenopbouw pomp revisie

Na de inspectie van uw pomp wordt vastgesteld welke onderdelen van de pomp gereviseerd of vervangen moeten worden. U krijgt een overzichtelijke offerte toegestuurd waarin de kosten per onderdeel en de benodigde werkzaamheden gespecificeerd zijn. Pas als u akkoord geeft zal Inventflow de pomp revisie uitvoeren.

Inspectierapport pomp revisie

U ontvangt een verslag waarin alle werkzaamheden aan uw pomp digitaal zijn vastgelegd. Hierdoor heeft u inzicht in de conditie van ieder onderdeel van uw pomp, de eventuele oorzaak van de conditie en de gekozen vervolgactie.

Advies nodig?
Onze pompspecialisten helpen u graag

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven