Succesvolle samenwerkingen

In de afgelopen jaren heeft Inventflow heel wat projecten en samenwerkingen gehad, lees hier meer over onze succesvolle samenwerkingen. 

Vion Food Group

Twee pompuitvoeringen voor meerdere toepassingen.

In de zoektocht naar een nieuwe pompoplossing stond Vion Groenlo voor een grote uitdaging, Samen met Inventflow zijn hiervoor de juiste pompen geselecteerd die aan alle eisen van Vion voldoen. 

Groot Zevert Vergisting

De Groene Mineralen Centrale

Door de vele verschillende processen die op de centrale plaatsvinden, wordt gebruikgemaakt van veel verschillende mediums. Hierdoor staan er meer dan 100 pompen op de centrale, elk met hun eigen eigenschappen. Het Service Center van Inventflow brengt alle pompen in kaart, inclusief hun huidige staat, energieverbruik, onderdelen, enzovoort. Lees nu het gehele verhaal over de processen op de Groene Mineralen Centrale van Groot Zevert vergisting. 

Samenwerken? Onze pompspecialisten staan voor u klaar

Bolletje

Ik wil Bolletje!

“Allround monteurs zijn wel allround, maar om een pomp goed af te stellen en te onderhouden, vergt toch specialisme en kennis. Voor ons is het sneller, beter en goedkoper om een specialist in te huren, zodat onze eigen monteurs de focus op andere belangrijke werkzaamheden kunnen houden”.

Refresco

Op naar een miljard blikken per jaar

“Door het Service Center hebben we inzicht in welke pompen in de fabriek staan, met bijbehorende spare parts en documentatie zoals databladen. Een belangrijk voordeel is dat jullie open staan voor veranderingen. Als we feedback geven, dan wordt daar echt iets mee gedaan”.

Özgazi

Van heerlijke feta kaas tot verse karnemelk

Özgazi is Europa’s grootste producent van zachte witte feta kaas, met productievolumes van 100.000+ kilo per dag en tevens ruim 14 jaar zeer gewaardeerd klant van Inventflow. Samen met Vural Aktürk, Adjunct Directeur bij Özgazi, namen we een kijkje achter de schermen.

Vrumona

Van Crystal Clear tot aan Pepsi geproduceerd in Bunnik

Al ruim tien jaar is Vrumona een zeer gewaardeerde klant van Inventflow. Hoogste tijd dus om eens een bezoekje te brengen en het te hebben over wat de samenwerking succesvol maakt.

Bavaria

Kennis is macht

“Inventflow past bij ons omdat het bedrijf laagdrempelig werkt, geen stugge organisatie kent, luistert en meedenkt, min of meer onafhankelijk opereert, zijn verantwoordelijkheid neemt en samen zijn we dan ook bezig met verbeteren.”

Klantverhaal optimale pompselectie door Inventflow

Het voldoen aan strenge hygiënevereisten en het verpompen van complexe media vormde hierbij een grote uitdaging.

“Ik vind de samenwerking echt super. Vorig jaar zijn we bij Inventflow geweest, toen hebben we een pomptraining bijgewoond, dat was super. Fantastisch voorbereid. Ik kan jullie altijd bereiken, of via de telefoon of via WhatsApp. Communicatie gaat altijd heel gemoedelijk en soepel”.

VP-Systems

Van mestverwerker naar producent van duurzame mineralen

VP-Systems werkt al jaren samen met Inventflow, met name voor de levering en onderhoud van Grundfos pompen. Zo vervullen de intelligente doseerpompen van Grundfos belangrijke rollen in diverse onderdelen van de luchtwasser. 

Contactformulier

nl_NLNL
Scroll naar boven