Samen blikken wij terug op een geweldig 2022!

Samen blikken wij terug op een geweldig 2022!

Terugblik 2022


Wij blikken alvast terug op een geweldig 2022! Allereerst bedanken wij al onze klanten en partners voor de fijne samenwerking, en mooie projecten afgelopen jaar. De groei die we hebben gerealiseerd, de nieuwe vestigingen in Weert en Hoogeveen die zijn geopend, en de stappen richting een duurzame bedrijfsvoering zijn te danken aan ons team. Welke dit jaar (zonder verloop) is uitgebreid met 12 nieuwe Inventflowers!

Twee nieuwe vestigingen


In September vond de officiële opening van onze nieuwe vestiging in Weert plaats, waarmee we onze klanten in zuid Nederland en België van dichterbij kunnen bedienen. Daarnaast zal onze nieuwe vestiging in Hoogeveen ervoor zorgen dat we ook onze klanten in het Noorden nog beter van dienst kunnen zijn.

Nieuwe ontwikkelingen


We hebben veel geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van onze Service. Afgelopen jaar is onze samenwerking met ABB (vibration sensors) tot stand gebracht, wat ons perfect in staat stelt Condition Based Maintenance te kunnen aanbieden bij onze klanten. We hebben flink ingezet op datagedreven adviesplannen voor onze klanten (PowerBi). En ons Inventflow Service Center, met een installed base van ruim 47.000 pompen, is overgegaan naar Microsoft Azure.

Inventflow verduurzaamt!


In het afgelopen jaar hebben we veel belangrijke stappen kunnen maken op de weg naar een duurzame bedrijfsvoering. Zo is onze hoofdvestiging voorzien van 128 zonnepanelen, 8 laadpunten en hebben we 6 elektrische auto’s aangeschaft.
 
Ook hebben wij vele van onze klanten mogen ondersteunen bij de verduurzaming van het productie proces. Hier ligt voor ons immers een grote verantwoordelijkheid, het energieverbruik van pompen kan met wel 60% worden verminderd. Met onze energiechecks krijgen we een realistisch beeld van het besparingspotentieel door de vervanging of optimaliseren van inefficiënte pompen. Ook ons platform IndustriePlaza speelt een belangrijke rol, waarmee we gebruikte pompen en andere procescomponenten een nieuw leven inblazen.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven