Inventflow Service Center

Sercive center pompen onderhoud

Grip op uw productieproces

Het Inventflow Service Center is een waardevolle en gebruiksvriendelijke online tool waarin al uw pompen worden opgenomen.  Het Service Center is ontworpen om u te allen tijde volledige controle over uw productieproces te geven via uw webbrowser.

wat biedt het service center?

controle en inzicht

Controle en inzicht in het gehele productieproces met actuele status van al uw pompen

Preventief onderhoud

Voorkomen van onnodige schade en downtime door preventief onderhoud op basis van betrouwbare data

directe communicatie

Directe communicatie met Inventflow op specifiek productniveau (24/7)

onderhoudsstatus

Service-level-indicatie bij iedere pomp. Preventief onderhoud op basis van de indicator is mogelijk.

overzicht

Overzicht van al uw pompen op locatie-niveau, gebaseerd op uw productieproces.

specifieke productinformatie

Productinformatie en documentatie van iedere pomp binnen handbereik

inventflow service center pompen

Controle door het unieke dashboard

Volledige controle en actuele status van uw pompen. Het dashboard geeft de gebruiker direct actuele informatie met betrekking tot het service level van de proces-apparatuur opgenomen in het systeem. Evenals actueel gevoerde communicatie op specifiek productniveau.

Direct contact met Inventflow per e-mail en/of telefoon is 24/7 gewaarborgd, waardoor de gebruiker een optimale service wordt geboden.

Overzicht van alle pompen op locatie-niveau

Alle pompen, op de betreffende locatie, opgenomen in Inventflow Service Center, worden hier in één oogopslag getoond. Het optimaliseert de communicatie tussen de gebruikers onderling en Inventflow. Opmerkingen als; “die blauwe pomp daar links onder het bordes” zijn hiermee verleden tijd. Eenduidige en directe communicatie maken, dat er snel op een adequate wijze informatie uitgewisseld wordt.

Service level

Preventief onderhoud vraagt om duidelijkheid en inzicht op het gebied van het actuele service level van procesapparatuur. Inventflow biedt de mogelijkheid om, samen met u als gebruiker, een preventief onderhoudsregime op te zetten. Dit vertaalt zich vervolgens naar een duidelijke indicatie op productniveau.

Middels de service-level-indicator wordt u direct geïnformeerd betreffende de onderhoudsstatus en wanneer het betreffende product aan onderhoud toe is. Preventief-onderhoud in Optima-Forma!

Service center pomp onderhoud
inventflow pomponderhoud almelo

Alle informatie binnen handbereik

Wanneer u inzoomt op product-item-niveau, biedt het Service Center u een volledig inzicht in het geselecteerde product. U treft algemene gegevens aan onder de tab overzicht en alle historie over het product onder de tab logboek.

Ook staan er productfoto’s ter verificatie tot uw beschikking en kunt u direct communiceren met Inventflow middels het veld opmerkingen.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven