Wij wensen u een jaar vol gezondheid, vreugde en succes!

Wij zijn er klaar voor!

Het nieuwe jaar is aangebroken, en wij zijn er helemaal klaar voor! Met een frisse dosis energie betreden we 2024, een jaar dat onmiskenbaar in het teken zal staan van onze gewaardeerde klanten. Ons team zet zich voortdurend in om waarde toe te voegen door middel van innovatieve ideeën, snelle service en het leveren van ongeëvenaarde kwaliteit.

Dit met ons ongewijzigde streven in gedachten; om de beste, meest klantgerichte pompspecialist van de Benelux te zijn.

Lancering vernieuwd Service Center
Bij Inventflow zijn we trots om ons vernieuwde Service Center in 2024 te introduceren. Met geavanceerde functionaliteiten verbeteren we onze efficiëntie en klantbeleving.

Energiebesparing in de industrie
Met onze geavanceerde Energy Checks zetten wij ons in voor energiebesparing in de industrie. Door duurzame, kostenbesparende oplossingen te bieden, dragen we bij aan een groenere toekomst.

Online conditiemonitoring
In 2024 breiden we onze service voor online conditiemonitoring nog verder uit, waarmee u de prestaties van uw pompen in real-time kunt volgen, voor efficiënter onderhoud en langere levensduur van apparatuur.

Uitbreiding vestiging Weert

Onze vestiging in Weert blijft groeien! Deze uitbreiding stelt ons in staat om aan de toenemende vraag te voldoen en een bredere klantenbasis te bedienen.

Onze toewijding aan u

Onze toewijding aan klanten blijft onveranderd. We streven ernaar om onze klanten verder te ontzorgen met uitstekende service en maatwerkoplossingen.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven