Werken bij Inventflow:
Manager Finance & Control

Functieprofiel

Functieprofiel
Voor onze opdrachtgever, Inventflow uit Almelo, zijn we op zoek naar een Manager Finance & Control. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en optimaal functioneren van de financiën, kom je met verbetervoorstellen en ben je het aanspreekpunt voor alle financiële vragen van jouw collega’s.

De Manager Finance & Control krijgt de kans om zich te ontwikkelen in deze groeiende onderneming. Je bevindt je in het kloppende hart van de organisatie waarbij je de ruimte krijgt om zelf invulling te geven aan de functie. Je bent proactief, zichtbaar binnen het bedrijf en kan op verschillende niveaus communiceren. Daarnaast zie je uitdaging in het optimaliseren en verder professionaliseren van de financiële organisatie, administratieve processen en IT-systemen en draag je op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau je steentje bij aan de verdere groei van de organisatie.

De afgelopen jaren is het bedrijf sterk gegroeid en heeft zich een sterke marktpositie verworven als pompspecialist binnen de Food, Pharma en Chemie in de Benelux. Inventflow kan omschreven worden als een jonge dynamische organisatie, met een informele sfeer en een hands-on mentaliteit. Succesvol met elkaar willen zijn staat hoog in het vaandel bij Inventflow. Voor de aankomende vier jaar is er een stevige groei van het bedrijf geprognotiseerd.

Verantwoordelijkheden

 • Je draagt zorg voor een kwalitatieve financiële administratie
 • Je komt met verbetervoorstellen op verschillende niveaus in de organisatie
 • Je bent een klankbord voor het MT en adviseert hen over financiële vraagstukken
 • Het uitvoeren van bedrijfseconomische analyses en scenario-analyses
 • Je verzorgt de periodieke financiële (management)rapportages
 • Je rapporteert aan de directie en bent onderdeel van het MT
Deze uitdagende en veelzijdige functie is uitermate geschikt voor een kandidaat met een aantal jaren werkervaring in het bedrijfsleven als Business/Financial Controller die een volgende stap wil maken en samen met het bedrijf verder wil groeien.
 •  

Wij vragen

 • Afgeronde HBO/WO opleiding richting Bedrijfseconomie, Accountancy of soortgelijk
 • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Teamspeler met een gezonde gedrevenheid en een evenwichtige en stevige persoonlijkheid
 • Bekend met digitalisering, automatisering en BI tooling
 • Beweegt zich gemakkelijk en professioneel op diverse niveaus binnen de organisatie
 • Persoon: analytisch, resultaatgericht, daadkrachtig, communicatief vaardig en zelfstandig

Inventflow als werkgever

Inventflow is een succesvolle, jonge en dynamische organisatie. Inventflow is dé pompspecialist in de Benelux en biedt haar klanten volledige ondersteuning op het gebied van service en onderhoud. Pompen zijn het kloppend hart van productielocaties en verdienen de aandacht die Inventflow ervoor heeft. Inventflow levert kwaliteit en houdt daarbij rekening met energieverbruik, onderhoudskosten en circulariteit. Doordat het bedrijf iedere soort pompen levert geldt het als een one-stop solution en kan er altijd een 100% oplossing worden geboden.

Inventflow haar klanten bevinden zich onder andere in de Food & Beverage, Pharma en Chemie branches. Met de technische kennis die er in huis is, en het team dat erachter staat, is Inventflow in staat om haar klanten volledig te ontzorgen. Anticiperen op de klantvraag, snel handelen, op een transparante manier bijdragen aan een lange termijnklantrelatie. Inventflow beschikt over een eigen, uniek assetmanagement systeem en zet hiermee in op data & analytics om de beste service te verlenen.

Het bedrijf kent een informele bedrijfscultuur, korte lijnen en hoge mate van betrokkenheid. Mensen krijgen de vrijheid om werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen. Er wordt geïnvesteerd in technische trainingen en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De komende jaren verwacht Inventflow verder te kunnen doorgroeien, waaraan de nieuwe Manager Finance & Control zal bijdragen.

Voor meer informatie, bekijk www.inventflow.nl

Geïnteresseerd?

Siebert & Wassink is door Inventflow gevraagd om de werving- en selectieprocedure voor de Manager Finance & Control te verzorgen.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Solliciteer hier middels een motivatie en een CV. Neem voor meer informatie contact op met Niek Herr van Siebert & Wassink.

t: 074 – 20 20 333
m: 06 – 27 39 25 37
e: herr@siebertwassink.nl
w: www.siebertwassink.nl

Het totaalconcept van inventflow

Solliciteer direct

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL