Werken bij Inventflow: Salesmanager België

Functieprofiel

Als Salesmanager België bij Inventflow ben je verantwoordelijk voor de commerciële groei van Inventflow in België. Vanuit België zorg jij voor de uitbreiding van de commerciële activiteiten door het werven van nieuwe klanten en het creëren van nieuwe kansen bij bestaande klanten. In deze zelfstandige functie beheer je je eigen klantenportefeuille en zorg jij ervoor dat Inventflow de marktpositie verder kan uitbouwen.

Inventflow biedt altijd een 100% oplossing op het gebied van pompen en het daaropvolgend service en onderhoud. Men is toeleverancier voor toonaangevende bedrijven in verschillende branches, waaronder Food & Beverage, Pharma en Chemie. Inventflow wil haar klanten ontzorgen en is te omschrijven als een dynamisch, flexibel en inventief bedrijf.

De organisatie heeft een duidelijke ambitie, namelijk verder groeien in België en als Salesmanager ga jij daaraan bijdragen. Door je gunfactor en energieke werkhouding weet je klanten aan je te binden. Met jouw commerciële kwaliteiten en technische affiniteit ben je in staat om klanten te werven en nieuwe leads te genereren. Je hebt oog voor kansen en denkt altijd een stap verder. Je weet klanten te voorzien van technisch advies met als doel een lange termijn klantrelatie te bewerkstelligen. Je bent gedreven en beschikt over een winnaarsmentaliteit.

Verantwoordelijkheden

 • Je bent de schakel tussen klanten en producten van Inventflow en brengt vraag en aanbod samen
 • Je zorgt voor een stijging van de omzet door het binnenhalen van nieuwe klanten en het vergroten van de omzet bij bestaande klanten
 • Klanten voorzien van technisch advies over het aanschaffen en vervangen van pompen en het service en onderhoud van pompen
 • Het doen van acquisitie en genereren van nieuwe leads
 • Deelnemen aan beurzen, ongeveer 3 keer per jaar
 • Het vastleggen van contactmomenten en waar nodig het opstellen van offertes of hierbij ondersteuning bieden

Deze rol is geschikt voor een gedreven Salemanager die graag zelfstandig werkt en die Inventflow in België verder op de kaart wil zetten. Met jouw commerciële focus en technische affiniteit ben je bereid een stap extra te zetten voor het beste resultaat.

Wij vragen

 • Een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie
 • HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde technische opleiding
 • Een duidelijke visie met betrekking tot het opzetten van een verkoopplan- en structuur
 • Commerciële instelling met focus op het behalen/overtreffen van omzettargets
 • Bij voorkeur een relevant netwerk in België welke aansluit bij de doelgroep van Inventflow
 • Woonachtig in België
 • Vaardig in het Nederlands en Frans; zowel in woord als geschrift
 • Iemand die proactief is ingesteld en denkt in mogelijkheden en oplossingen
 • Persoonlijkheid: overtuigingskracht, gedreven, energiek, communicatief vaardig, zelfstandig, teamgericht en resultaat gedreven

Wij bieden

 • Een functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid
 • Een goed salaris volgens het Belgische loonstelsel
 • In totaal 38 vrije dagen per jaar (25 vakantiedagen aangevuld met 13 ATV)
 • Een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak

Bedrijfsomschrijving

Inventflow is een succesvolle, jonge en dynamische organisatie. Inventflow is dé pompspecialist in de Benelux en biedt haar klanten volledige ondersteuning op het gebied van service en onderhoud. Pompen zijn het kloppend hart van productielocaties en verdienen de aandacht die Inventflow ervoor heeft. Inventflow levert kwaliteit en houdt daarbij rekening met energieverbruik, onderhoudskosten en circulariteit. Doordat het bedrijf iedere soort pompen levert geldt het als een one-stop solution en kan er altijd een 100% oplossing worden geboden.

Inventflow haar klanten bevinden zich onder andere in de Food & Beverage, Pharma en Chemie branches. Met de technische kennis die er in huis is, en het team dat erachter staat, is Inventflow in staat om haar klanten volledig te ontzorgen. Anticiperen op de klantvraag, snel handelen, op een transparante manier bijdragen aan een lange termijnklantrelatie. Inventflow beschikt over een eigen, uniek assetmanagement systeem en zet hiermee in op data & analytics om de beste service te verlenen.

Het bedrijf kent een informele bedrijfscultuur, korte lijnen en hoge mate van betrokkenheid. Mensen krijgen de vrijheid om werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen. Er wordt geïnvesteerd in technische trainingen en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De komende jaren verwacht Inventflow verder te kunnen doorgroeien, waaraan de nieuwe Salesmanager zal bijdragen.

Het totaalconcept van inventflow

Zie jij uitdaging in deze job?

 Dan willen wij graag kennis met je maken! Stuur je CV en motivatie naar vacature@inventflow.nl

Advies nodig?
Onze pompspecialisten helpen u graag

nl_NLNL
Scroll naar boven