Inventflow Weert twee maanden na de opening: hoe staat het ervoor?

Inventflow Weert twee maanden na de opening: hoe staat het ervoor?

Twee maanden na de start

Ondertussen is onze nieuwe vestiging in Weert alweer twee maanden officieel geopend. Maar hoe ziet ons team er uit en wat hebben we tot nu toe bereikt? We houden u graag up-to-date rondom de laatste ontwikkelingen binnen Inventflow.

Ons topteam in het zuiden

Ons team in Weert groeit en bestaat nu uit 7 gedreven talenten. De 1000 m² aan ruimte wordt goed benut en de onderhoudswerkzaamheden vanuit de nieuwe vesteging nemen sterk toe. Momenteel wordt er een uitgebreide voorraad van pompen en spare parts aangelegd, om onze klanten in het zuiden nog sneller te kunnen bedienen.

Leer ons team kennen: Fabiënne van Houts

Het is zover, vestiging Weert is geopend! Na veel regelwerk en veel leveringen begint het nu dan toch echt te lopen. Onze ambitie begint vorm te krijgen, onze service begint te groeien, de monteurs zijn in volle gang en de vestiging begint zich meer en meer te vullen.

Ik ben Fabiënne van Houts, werkvoorbereider in Weert. Met veel plezier werk ik eraan om te zorgen dat ook vestiging Weert een succes wordt! Wij hopen u nog sneller te kunnen voorzien van goede service door onze nieuwe locatie. Heeft u vragen of wilt u gewoon even kennis maken bel dan gerust, ook Inventflow Weert staat nu dag en nacht voor u klaar!

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven