Werken bij Inventflow

Werken bij Inventflow

Wij zetten ons in voor…

Het waarborgen van het productieproces van onze klanten, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Of het nu gaat om het leveren, reviseren of onderhouden van pompen en andere procescomponenten, Inventflow staat altijd klaar voor haar klant.

Onze bedrijfscultuur

We hebben een open en laagdrempelige bedrijfscultuur met ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden tot groei en persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in een team met een gezamenlijk doel, het volledig ontzorgen van onze klant omtrent pompen. Natuurlijk houden we ook van gezelligheid, zo hebben we iedere vrijdag een borrel en worden er regelmatig bedrijfsuitjes georganiseerd.

Vacatures

Servicemonteur Almelo / Weert

Wij zijn op zoek naar technisch talent om ons team van servicemonteurs te versterken. Jij houdt je als servicemonteur bezig met het onderhouden en reviseren van pompen en pompinstallaties, in onze werkplaats en op locatie bij de klant. Je krijgt de mogelijkheid om te werken bij de grootste food producenten in Nederland en België.

Inside Sales Engineer Weert

Als Inside Sales Engineer bij Inventflow in Weert word je verantwoordelijk voor een goed lopend orderproces. In deze afwisselende en dynamische functie draag je bij aan de groei, winstgevendheid en ontwikkeling van het bedrijf en lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van een positieve klantbeleving.

Salesmanager België

Als Salesmanager België bij Inventflow ben je verantwoordelijk voor de commerciële groei van Inventflow in België. Vanuit België zorg jij voor de uitbreiding van de commerciële activiteiten door het werven van nieuwe klanten en het creëren van nieuwe kansen bij bestaande klanten. Interesse? Lees dan meer over deze vacature.

Stagiaire Service Center

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die techniek, service en sales graag wil combineren als onderdeel van het Service Center team. Lijkt het jou leuk om bij de grootste food, chemie en pharma-producenten van Nederland en België langs te gaan en inzicht te krijgen in de productieprocessen, dan zijn wij op zoek naar jou.

Service Center Binnendienst

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die service en techniek graag wil combineren. Lijkt het jou leuk om de grootste food, chemie en pharma-producenten van Nederland en België te ondersteunen, dan zijn wij op zoek naar jou! Je maakt deel uit van een jong en groeiend team, met veel afwisseling en uitdaging.

Het totaalconcept van inventflow

Solliciteer direct

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar top