Werken bij Inventflow

Vacatures

Dataverzamelaar Buitendienst

Wil jij de kans krijgen om de grootste food, chemie en pharma-producenten van Nederland en België te bezoeken? Bekijk dan snel de vacature en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons jonge en ambitieuze Service Center Support team!

Sales Engineer

Word jij onze nieuwe Sales Engineer Binnendienst bij Inventflow? Als spil in het orderproces ben je dé schakel tussen klanten, Accountmanagers en leveranciers. Met jouw expertise zorg je voor een vlekkeloze ervaring en draag je bij aan groei en klanttevredenheid.

Werkvoorbereider / Servicecoördinator

Wil je graag ontwikkelen als werkvoorbereider/Servicecoördinator in een technische omgeving? Met deze functie bouw je waardevolle ervaring op.

Energiecoördinator

Wij zijn op zoek naar iemand met de intrinsieke motivatie om een bijdrage te leveren aan verduurzaming in ons vakgebied. Met deze functie krijg jij de mogelijkheid om impact te maken. Geïnteresseerd? Lees dan snel meer!

Secretaresse

Als secretaresse bij Inventflow ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten, je ontvangt bezoekers en biedt administratieve ondersteuning. Vind jij het leuk om dingen te organiseren en te regelen lees dan verder!

Servicemonteurs Buitendienst

Inventflow is op zoek naar Service Monteurs buitendienst voor in Almelo en Weert. Jij houdt je als servicemonteur bezig met het onderhouden en reviseren van pompen en pompinstallaties.

Werken bij Inventflow

Wij zetten ons in voor…

Het waarborgen van het productieproces van onze klanten, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Of het nu gaat om het leveren, reviseren of onderhouden van pompen en andere procescomponenten, Inventflow staat altijd klaar voor haar klant.

Onze bedrijfscultuur

We hebben een open en laagdrempelige bedrijfscultuur met ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden tot groei en persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in een team met een gezamenlijk doel, het volledig ontzorgen van onze klant omtrent pompen. Natuurlijk houden we ook van gezelligheid, zo hebben we iedere vrijdag een borrel en worden er regelmatig bedrijfsuitjes georganiseerd.

Het totaalconcept van inventflow

Solliciteer direct

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven