Werken bij Inventflow

Werken bij Inventflow

Wij zetten ons in voor…

Het waarborgen van het productieproces van onze klanten, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Of het nu gaat om het leveren, reviseren of onderhouden van pompen en andere procescomponenten, Inventflow staat altijd klaar voor haar klant.

Onze bedrijfscultuur

We hebben een open en laagdrempelige bedrijfscultuur met ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden tot groei en persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in een team met een gezamenlijk doel, het volledig ontzorgen van onze klant omtrent pompen. Natuurlijk houden we ook van gezelligheid, zo hebben we iedere vrijdag een borrel en worden er regelmatig bedrijfsuitjes georganiseerd.

Vacatures

Accountmanager Sales

Kijk jij graag in de keuken van verschillende bedrijven, ben jij commercieel ingesteld en heb jij een gigantische drive om successen te behalen? Kom dan ons ambitieuze sales team versterken als Accountmanager!

Business Controller

Als Financieel medewerker bevind jij je in het kloppende hart van onze organisatie. Er wordt veel eigen initiatief van je verwacht, wat je ook de ruimte geeft om zelf invulling te geven aan de functie.

Secretaresse | Sales Support

In deze functie heb je contact met veel verschillende mensen, zowel collega’s als met klanten. Je bent een warme persoonlijkheid welke onze klanten vriendelijk (telefonisch) te woord staat.

Sales Engineer Binnendienst Almelo

Als Sales Engineer Binnendienst word je verantwoordelijk voor een goed lopend orderproces. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de Accountmanagers en dagelijks onderhoud je nauwe contacten met klanten, collega’s en leveranciers.

Commercieel binnendienst medewerker (Service Center)

Wij bieden een afwisselende baan, waarbij meerdere aspecten aan bod komen op het gebied van techniek, service onderhoud en data verzamelen.

Magazijnmedewerker

Als Magazijnmedewerker draag je bij aan het goede verloop van de goederendoorstroom, van inname tot verwerking en uiteindelijk de verzending. Je komt snel in contact met klanten en naarmate je ervaring toeneemt, nemen ook je verantwoordelijkheden toe.

Servicemonteurs Almelo / Weert

Wij zijn op zoek naar technisch talent om ons team van servicemonteurs te versterken. Jij houdt je als servicemonteur bezig met het onderhouden en reviseren van pompen en pompinstallaties.

Werkvoorbereider

Wil je graag ontwikkelen als werkvoorbereider in een technische omgeving? Je komt in contact met klanten en naarmate je ervaring toeneemt, nemen ook je verantwoordelijkheden toe.

Inside Sales Engineer Weert

Als Inside Sales Engineer bij Inventflow in Weert word je verantwoordelijk voor een goed lopend orderproces. In deze afwisselende en dynamische functie draag je bij aan de groei, winstgevendheid en ontwikkeling van het bedrijf en lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van een positieve klantbeleving.

Administratief medewerker | Sales Support

Zoek jij naar een afwisselende baan met veel zelfstandigheid? Houd jij ervan om in een dynamische organisatie te werken, in een informeel team met leuke collega’s? Dan hebben wij een leuke, uitdagende functie voor jou! In deze functie heb je contact met veel verschillende mensen, zowel collega’s als met klanten.

Planner/ Service coördinator Almelo

Als Planner/ Service coördinator bij Inventflow in Almelo heb je een dynamische functie waarin je verantwoordelijk bent voor het aannemen, registreren, inplannen en behandelen van diverse servicewerkzaamheden (montage, storingen, reparaties en onderhoud). Jij bent een belangrijke schakel met een grote verantwoordelijkheid.

Stagiaire Service Center

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die techniek, service en sales graag wil combineren als onderdeel van het Service Center team. Lijkt het jou leuk om bij de grootste food, chemie en pharma-producenten van Nederland en België langs te gaan en inzicht te krijgen in de productieprocessen, dan zijn wij op zoek naar jou.

Het totaalconcept van inventflow

Solliciteer direct

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar top