Werken bij Inventflow

Werken bij Inventflow

Wij zetten ons in voor…

Het waarborgen van het productieproces van onze klanten, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Of het nu gaat om het leveren, reviseren of onderhouden van pompen en andere procescomponenten, Inventflow staat altijd klaar voor haar klant.

Onze bedrijfscultuur

We hebben een open en laagdrempelige bedrijfscultuur met ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden tot groei en persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in een team met een gezamenlijk doel, het volledig ontzorgen van onze klant omtrent pompen. Natuurlijk houden we ook van gezelligheid, zo hebben we iedere vrijdag een borrel en worden er regelmatig bedrijfsuitjes georganiseerd.

Vacatures

Werkvoorbereider / Servicecoördinator

Wil je graag ontwikkelen als werkvoorbereider/Servicecoördinator in een technische omgeving? Met deze functie bouw je waardevolle ervaring op.

Servicemonteurs Weert Binnendienst/ Buitendienst

Inventflow Weert is op zoek naar Service Monteurs voor zowel de binnendienst als de buitendienst! Jij houdt je als servicemonteur bezig met het onderhouden en reviseren van pompen en pompinstallaties.

Sales Support Front Office

In deze functie heb je contact met veel verschillende mensen, zowel collega’s als met klanten. Je bent een warme persoonlijkheid welke onze klanten vriendelijk (telefonisch) te woord staat.

Junior Allround Marketeer

Zijn creativiteit en passie voor marketing jouw sterke punten, en ben je klaar om je vernieuwende ideeën in te zetten om ons bedrijf te laten groeien? Wij zoeken een talentvolle marketeer die ons team komt versterken.

Medewerker Service / Data Entry

Wij bieden een afwisselende baan, waarbij meerdere aspecten aan bod komen op het gebied van techniek, service onderhoud en data verzamelen.

Stagiaire Service Center

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die techniek, service en sales graag wil combineren als onderdeel van het Service Center team. Lijkt het jou leuk om bij de grootste food, chemie en pharma-producenten van Nederland en België langs te gaan en inzicht te krijgen in de productieprocessen, dan zijn wij op zoek naar jou.

Sales Manager

Als Sales Manager volg je samen met jouw team het verkoopplan op en stuurt bij waar nodig. Jouw uitdaging ligt in het zorgen voor optimalisatie van verkoopprocessen, klanttevredenheid en kwaliteit.

Werkvoorbereider

Wil jij graag onze Key-accounts in de Food, Beverage en Pharma branche volledig ontzorgen? Inventflow heeft een belangrijke rol in het draaiende houden van de industrie in de Benelux.

Sales Engineer Binnendienst Almelo

Als Sales Engineer Binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor de relatiemanagers en dagelijks onderhoud je nauwe contacten met klanten, collega’s en leveranciers.

Relatiemanager Almelo

Als Relatiemanager bij Inventflow te Almelo ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding van de commerciële activiteiten bij bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten.

Manager Finance & Control Almelo

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en optimaal functioneren van de financiën, kom je met verbetervoorstellen en ben je het aanspreekpunt voor alle financiële vragen van jouw collega’s.

Magazijnmedewerker

Als Magazijnmedewerker draag je bij aan het goede verloop van de goederendoorstroom, van inname tot verwerking en uiteindelijk de verzending. Je komt snel in contact met klanten en naarmate je ervaring toeneemt, nemen ook je verantwoordelijkheden toe.

Inside Sales Engineer Weert

Als Inside Sales Engineer bij Inventflow in Weert word je verantwoordelijk voor een goed lopend orderproces. In deze afwisselende en dynamische functie draag je bij aan de groei, winstgevendheid en ontwikkeling van het bedrijf en lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van een positieve klantbeleving.

Administratief medewerker | Sales Support

Zoek jij naar een afwisselende baan met veel zelfstandigheid? Houd jij ervan om in een dynamische organisatie te werken, in een informeel team met leuke collega’s? Dan hebben wij een leuke, uitdagende functie voor jou! In deze functie heb je contact met veel verschillende mensen, zowel collega’s als met klanten.

Het totaalconcept van inventflow

Solliciteer direct

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL