wormpompen

Welke wormpomp heeft u nodig?

Seepex wormpomp CS

Seepex wormpompen serie CS zijn zeer geschikt voor de farmacie, cosmetica en voedings- en chemische industrie. De pompen hebben CIP en SIP mogelijkheden en voldoen aan de hoogste eisen met betrekking tot hygiënie, reiniging en sterilisatie.

Seepex wormpomp T

Seepex serie T wormpompen worden gebruikt voor het verpompen van hoogviskeuze of niet-vloeibare productenHet zuigvermogen van de standaard pomp uit de Seepex serie N is niet voldoende om dergelijke producten via een zuigleiding aan te zuigen. Daarom beschikt de Seepex serie T over een inlooptrechter en andere hulpmiddelen voor een optimale producttoevoer.

Wangen wormpompen

De Wangen hygiënische wormpompen zijn zeer goed toe te passen binnen de voedingsmiddelenindustrie en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van de klant op het gebied van hygiëne.

De pompen zijn onderhoudsvriendelijk, eenvoudig en snel te reinigen en verpompen producten zonder productschade te veroorzaken.

Seepex wormpomp N

Seepex serie N wormpompen worden in zeer veel industrietakken toegepast en verpompen hoog- en laagviskeuze vloeistoffen en producten met een hoog aandeel aan vaste stoffen.

Seepex wormpomp D

Seepex serie D wormpompen worden gebruikt voor het afleveren en het doseren van kleine hoeveelheden in bijna alle takken van industrie.

De pompen zijn vooral geschikt voor doseren met lage pulsatie van zowel laag als hoog viskeuze media, maar ook media met vaste stoffen en chemisch agressieve media met zeer hoge precisie.

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar boven