Pomponderhoud door Inventflow

LAAT UW POMPEN ONDERHOUDEN DOOR ERVAREN SPECIALISTEN

Inventflow is uw partner voor het gehele onderhoud, van uw complete range pompen. We kunnen dit op locatie uitvoeren of in één van onze servicevestigingen. Alle onderhoudswerkzaamheden worden digitaal vastgelegd, om u volledig inzicht te geven in onze werkwijze. Wij ontzorgen u op het gebied van pompen, door preventief, correctief en predictief onderhoud.

Waarom uw pompen laten onderhouden door Inventflow?

  • Deskundig team van 15 engineers gespecialiseerd op het gebied van pompen
  • Onafhankelijk pompspecialist: één partner voor al uw pompen
  • Voorraadhoudend: pompen en onderdelen van een breed scala aan merken op voorraad
  • Korte doorlooptijden: door een ruime capaciteit kunnen wij u snel van dienst zijn
  • Volledige controle over uw productieproces met het Inventflow Service Center
  • 24/7 Service & Support

Predictief en preventief pomponderhoud

Met accuraat predictief onderhoud kan onderhoud worden ingepland op basis van de voorspelde levensduur van pompen en procescomponenten. Hiermee wordt de kans op stilstand binnen het productieproces en dus ongepland onderhoud vermindert. Door het productieproces continu te controleren is het mogelijk om toekomstige problemen te identificeren en te voorkomen.

Inventflow biedt trillingsanalyses aan waarmee de conditie en prestaties van uw pompen nauwkeurig gemeten kunnen worden. Het voordeel van deze analyses is dat de revisie- en vervangingskosten beperkt worden door defecten te voorkomen. Daarnaast beperkt u hiermee de mate van uitval binnen uw productieproces.

INVENTFLOW SERVICE CENTER

Het Inventflow Service Center is een waardevolle en gebruiksvriendelijke online tool waarin al uw pompen worden opgenomen. U heeft overal toegang tot het Service Center via uw webbrowser.

OVERZICHTELIJK DASHBOARD

Het dashboard geeft u volledige controle en een actuele status van uw pompen. U heeft altijd direct toegang tot actuele informatie met betrekking tot het service level van uw procesapparatuur. Evenals actueel met Inventflow gevoerde communicatie op specifiek productniveau.

SERVICE LEVEL

Middels de service-level-indicator wordt u direct geïnformeerd betreffende de onderhoudsstatus en wanneer het betreffende product aan onderhoud toe is. Preventief-onderhoud in Optima-Forma!

VOLLEDIGE PRODUCTINFORMATIE BINNEN HANDBEREIK

Het service center biedt een volledig overzicht van alle informatie over het geselecteerde product. Zo heeft u toegang tot algemene gegevens, producthistorie, productfoto’s en kunt u direct communiceren met Inventflow middels het opmerkingenveld.

24/7 SERVICEDIENST

Inventflow beschikt over een 24/7 servicedienst. Zo staan we dag èn nacht en in de weekenden voor u klaar. Onze servicemonteurs worden direct ingeschakeld en zijn spoedig ter plaatse om er voor te zorgen dat uw productieproces optimaal functioneert.

Onze 24-uurs servicedienst is te bereiken via +31 (0)546 45 80 72. Na kantooruren wordt u doorgeschakeld naar één van onze medewerkers die u verder helpt en ontzorgt.

Advies nodig?
Onze pompspecialisten helpen u graag

Neem contact op

+31 (0)546 45 80 72

Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

Email Info@inventflow.nl

nl_NLNL
Scroll naar top