Pomp onderhoud door Inventflow

Laat uw pompen onderhouden door ervaren specialisten

Inventflow is uw partner voor het gehele onderhoud, van uw complete range pompen. We kunnen dit op locatie uitvoeren of in één van onze servicevestigingen. Alle onderhoudswerkzaamheden worden digitaal vastgelegd, om u volledig inzicht te geven in onze werkwijze. Wij ontzorgen u op het gebied van pompen, door preventief, correctief en predictief onderhoud.

Waarom uw pomp onderhoud door Inventflow?

 • Deskundig team, gespecialiseerd op het gebied van pompen
 • Volledige controle over uw productieproces met het Inventflow Service Center
 • U voorkomt onnodige downtime en vervangingskosten
 • Verzekerd van een optimaal productieproces met een onderhoudscontract
 • 24/7 Service & Support

Preventief pomp onderhoud

Inventflow biedt trillingsanalyses aan waarmee de conditie en prestaties van uw pompen nauwkeurig gemeten kunnen worden. Het voordeel van deze analyses is dat de revisie- en vervangingskosten beperkt worden door defecten te voorkomen. Daarnaast beperkt u hiermee de mate van uitval binnen uw productieproces.

Correctief pomp onderhoud

Inventflow is ook uw partner voor correctief onderhoud. Zodra er een storing of defect is geconstateerd neemt Inventflow zo snel mogelijk de nodige maatregelen om u te verzekeren van een optimaal productieproces.

Predictief pomp onderhoud

Met accuraat predictief onderhoud kan onderhoud worden ingepland op basis van de voorspelde levensduur van pompen en procescomponenten. Hiermee wordt de kans op stilstand binnen het productieproces en dus ongepland onderhoud vermindert. Door het productieproces continu te controleren is het mogelijk om toekomstige problemen te identificeren en te voorkomen.

Pomp onderhoud door Inventflow
  Voeg een koptekst toe om de inhoudsopgave te genereren

  Inventflow Service Center

  Het Inventflow Service Center is een waardevolle en gebruiksvriendelijke online tool waarin al uw pompen worden opgenomen. U heeft overal toegang tot het Service Center via uw webbrowser.

  Overzichtelijk dashboard

  Het dashboard geeft u volledige controle en een actuele status van uw pompen. U heeft altijd direct toegang tot actuele informatie met betrekking tot het service level van uw procesapparatuur. Evenals actueel met Inventflow gevoerde communicatie op specifiek productniveau.

  Service level

  Middels de service-level-indicator wordt u direct geïnformeerd betreffende de onderhoudsstatus en wanneer het betreffende product aan onderhoud toe is. Preventief-onderhoud in Optima-Forma!

  Volledige productinformatie binnen handbereik

  Het service center biedt een volledig overzicht van alle informatie over het geselecteerde product. Zo heeft u toegang tot algemene gegevens, producthistorie, productfoto’s en kunt u direct communiceren met Inventflow middels het opmerkingenveld.

  24/7 servicedienst

  Inventflow beschikt over een 24/7 servicedienst. Zo staan we dag èn nacht en in de weekenden voor u klaar. Onze servicemonteurs worden direct ingeschakeld en zijn spoedig ter plaatse om er voor te zorgen dat uw productieproces optimaal functioneert.

  Onze 24-uurs servicedienst is te bereiken via +31 (0)546 45 80 72. Na kantooruren wordt u doorgeschakeld naar één van onze medewerkers die u verder helpt en ontzorgt.

  Onderhoudscontracten

  U kunt met Inventflow een onderhoudscontract afsluiten. Wij inventariseren de pompen die bij u op locatie staan en stellen aan de hand van deze informatie een onderhoudscontract op.

  Tevens zijn er mogelijkheden om de spare parts bij Inventflow in beheer te hebben. U weet dan zeker dat u niet misgrijpt, indien er een calamiteit is met één of meerdere van uw pompen. Deze onderdelen kunnen ook worden gebruikt bij het preventief onderhoud van uw pompenpark.

  Vragen over pomponderhoud?
  Onze pompspecialisten helpen u graag

  Neem contact op

  +31 (0)546 45 80 72

  Bereikbaar tussen 08:15 en 17:00

  24/7 Bereikbaar voor calamiteiten

  Adres Twentepoort Oost 25, 7609RG Almelo

  Email Info@inventflow.nl

  nl_NLNL
  Scroll naar top